5 populära ASIC-gruvarbetare för Bitcoin-gruvdrift 2019

5 populära ASIC-gruvarbetare för Bitcoin-gruvdrift 2019

Vad behöver du för gruvdrift? Användaren måste bara ange sin plånbokadress och status för gruvpoolen innan gruvdrift. Enligt ingångarna som diskuterats ovan kommer S9 att ge 0. De åtföljs av tre hashboards i varje. Ny firmware för antminer S9 - mindre strömförbrukning 22 oktober 2019, 06: Hockeyalbum 22 oktober 2019, 06: 5 gånger effektivare än Antminer S7. USD-växelkursen anses vara den dagliga volymvägda genomsnittliga växelkursen som rapporteras av Bitstamp.

  • Det är också möjligt att bygga en 12 Volt-grupp med en större mängd 100 Watt solpaneler, men det kan kosta lite mer per Watt.
  • Bitmain, som grundades 2019, har varit dedikerat globalt för att tillhandahålla ASIC: er med hög hastighet och låg energiförbrukning, högprestanda och högtäthetsserver, såväl som storskaliga parallella datorer och molntjänster.
  • 0025 BTC per dag.

Om jag sa till dig att du kunde köpa något som du kunde ansluta till väggen och det skulle tjäna pengar utan att du i princip gjort något annat än den ursprungliga konfigurationen, skulle du tro mig? Bitmains BM1387-chip är byggt med TSMCs 16nm FinFET-teknik och ger en rekordbrytande 0. Det har också minskat lönsamheten för dem som använder andra metoder som GPU-kort. 075 Joules per Gigahash-förhållande, det är den mest kraftfulla och effektivaste Bitcoin-gruvhårdvaran där ute. Situationen på cryptocurrency-marknaden är fortfarande långt ifrån optimal.

22 oktober 2019, 11: Även om bärbara datorer och mobiltelefoner är kända för sina snabba avskrivningar, kanske det inte finns något annat på planeten som förlorar sitt värde snabbare än en ASIC-gruvarbetare. Priset på Antmier s9 varierar mycket. Trots att det nästan är omöjligt att bryta Bitcoin med CPU eller GPU, är detta sätt att tjäna cryptocurrency fortfarande populärt. Styrkortet har Dual ARM Cortex A9-mikroprocessorer som är kopplade till en Xilinx Zyng 7010 FPGA, så det är en pålitlig styrkort. 73 TH per sekund och energiförbrukning på 1293 watt. Annonserade webbplatser stöds inte av Bitcoin-forumet. Du måste ha Javascript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda denna webbplats.

Detta tvingade också ut många CPU-gruvarbetare samt höjde inträdeskostnaderna för framtida gruvarbetare. 93TH/s - + 7% (inte riktigt 14 TH/s som annonseras ibland). Anslut inte mer än en PSU till samma hasskort! En sådan bitström skulle generera mellanprodukter från korrekt specificerade första 64 byte av bitcoin blockheader (inklusive de fyra distinkta och BIP320-kompatibla versionfälten). Vissa ASIC Bitcoin miner använder andra typer av strömförsörjning, t.ex. 85+ sätt för mammor att tjäna pengar hemifrån. PSU: er för stationära datorer. En minsta mängd energi spenderas bara jämfört med alla andra gruvarbetare där ute, vilket gör den till den mest effektiva gruvarbetaren också. Naturligtvis antar sådana imponerande resultat att alla faktorer förblir konstant vilket är oerhört osannolikt i den ständigt föränderliga världen av Bitcoin!

Driftspänningen för Antminer T9 kan vara mellan 11.

Handla Efter Kategori

S9 är en högklassig ASIC-gruvarbetare som använder 16nm-chipteknologi och ger överlägset hashrate vilket gör den omedelbart populär i gruvsamhället. Om du är en expert Bitcoin miner0 med lägre elkostnader kan det vara den bästa hårdvaran för dig. Denna unika gruvrigg levererade tio gånger hashingkraften från tidigare modeller som S1. NewbieActivity: Hitta andra svar på: Det högsta priset erbjuds på Amazon för så lite som kr2700. En vanlig hem-CPU kan hantera en mängd uppgifter mycket bra men är inte väl lämpad att beräkna samma ekvation miljoner gånger.

Den första omgången av riggar förväntas skeppas mellan 21-31 juli på först-betalt-först-skeppsbasis. Men inte alla dessa är lämpliga. SÄKER TILL 1-866-606-3991 för extrema stjälar och erbjudanden! 1 Joules per Gigahash och den totala energiförbrukningen förväntas vara cirka 1350 W. En annan operation som upprätthålls av Global Bit Ventures har 2 300. Strömförsörjningen bör vara tillräcklig för stabil drift. vid överklockning, ta strömförsörjningen med en marginal på 25-40% ström. Att växla LPM-kryssrutan och applicera verkade inte ha någon inverkan.

Produktinformation

Här är en bild av den nya Antminer S9 Hydro: Det är därför inte bra att göra gruvdrift i ditt vardagsrum. Bitmain meddelade på måndag att den nyligen släppta firmware kommer att stödja "öppen AsicBoost" -funktionalitet, vilket ger en snabbare ökning för gruvarbetarna. Jim cramer's get rich careful audiobook gratis nedladdning, en del av denna insikt är oerhört kreativ, som att använda Caterpillars intäkter för att mäta tillväxt i Kina. För att undvika att förlora vinst på din Bitcoin-gruvdrift, har vi sammanställt en lista över den bästa Bitcoin-gruvhårdvaran, med deras pris, hashfrekvens och energiförbrukning, för att hjälpa dig bestämma vilken hårdvara som är bäst för dig, oavsett hur mycket gruvupplevelse du har ha. Det är en bransch med en omsättning på mer än en miljard dollar. Det motsvarar ett prisfall på 91% på drygt ett år.

Observera att du fortfarande måste använda och därmed behöva köpa en PSU (strömförsörjningsenhet) för 150 eftersom den inte bara kan anslutas till någon vägg.

En APW3 ++ strömförsörjning ingår i en 15ft C13 till Nema 5-15P nätsladd (14AWG). Vi kan säga att Bitmain Antminer S9 fortfarande är relevant under 2019. Dessa värden uppdateras regelbundet under dagen. Om du använder olika PSU för hashkort och styrkort, se till att först driva hashkorten och kontrollkortet först efter att hashkorten har drivits.

Ändå har vi ignorerat denna lilla inkonsekvens i programvaran och försökt tvinga multiversionen (ställa in flera versioner till 1, 2 och 4) stöd i bmminer för att se vad den kan göra.

Pris Och TillgÄnglighet

Använd det på din egen risk. Exempelvis är den aktuella omgången av Antminer s9s tillgängliga från Bitmain endast 11. Vänligen notera - VI accepterar endast e-kontroll eller kontrollera via telefonen på grund av vår låga grossistpris. Använd diagrammet ovan när du pratar med din nya gruvförsäljare eller begagnade gruvutrustningsmäklare. Solar-Powered Bitcoin miner7s: Bitmain insåg snabbt att de behövde dominera gruvbranschen om de tänkte hålla sig på topp.

Kom ihåg att denna uppskattning endast inkluderar solpanelerna, inte inverteraren, batterierna eller laddningsregulatorn.

Antminer S9 SE 16/Ths

De största vinsterna kan dock ligga i att upptäcka ett nytt block i Blockchain. Detta är ett av de viktigaste problemen som uppstår när man diskuterar antagandet av molnbrytning. 088j/GHDetta är med LPM Kontrollerad - även om kryssrutan inte verkar göra någonting För de som föredrar fast frekvens är gruvarbetaren Avancerad. Folk som skickar gruvarbetare till U. S9 är luftkyld och på grund av sin robusta design är den ganska lätt att underhålla och underhålla. Observera att 1600 Watt EVGA PSU är betydligt dyrare, med cirka kr115, än Ant Miners motsvarande drivna erbjudande.

Om du placerar din beställning med kreditkort, kommer detta endast att reservera din beställning. Eller det komplicerade pusslet som måste lösas av gruvarbetarna. Tack vare PoW finns det enighet om alla transaktioner i posten (Ledger). 285 BTC/159 per månad ** och 3. Strömförbrukningen på Bitcoin miners beror på vilken typ av gruvarbetare som används.

Börsen för den nya generationen - Bitsoda.com lanserar globalt

Som vi ser är energiförbrukningen minskad med nästan 13. Hittills är Antminer S9 den mest effektiva till hasheffektiva Bitcoin miner0 som någonsin skapats. Varje investering och all handel innebär risk, så du bör alltid utföra din egen forskning innan du fattar beslut. Det kommer troligtvis att förbli lönsamt under mycket längre tid än tidigare generationer av ASIC-gruvarbetare, även om ROI inte kan garanteras med tanke på den inneboende oförutsägbarheten med Bitcoin-gruvdrift. Bitmain har investerat mycket i gruvpooler.

City Top 3

Den stora nyheten är att befintliga kraftförsörjningar, åtminstone de med tillräckligt med watt, är helt kompatibla med S9. En sådan enorm tillväxt har sporrats av stora investeringar i Bitcoin gruvteknologi och verksamhet. Företaget tillkännagav den senaste Antminer S9 Special Edition (SE) på måndag och den första satsen gick till försäljning dagen efter. Elk invest, men det är gratis, så kanske bara det grunderna behövs? Genom att hålla sig till en företagskultur av "perfektion, objektivitet och excellens" har Bitmain kontinuerligt introducerat nya produkter, vilket ger en gruvupplevelse bättre för gruvarbetare över hela världen. Trots det använder mest makt av all hårdvara på denna lista, som kräver 2.050 watt är Whatsminer M3X också en av de mest kraftfulla, som har en hash på 12. En annan av R4: s bästa funktioner är att den fungerar nästan tyst, vilket gör den till den perfekta hårdvaran för gruvdrift av bitcoins hemma.