5 Jobb Hemifrån För Personer Utan Kandidatexamen

5 Jobb Hemifrån För Personer Utan Kandidatexamen

Frilanssajter som UpWork och fiverr erbjuder många grafiska designerjobb. De flesta deltidsjobbslistor inkluderar en uppskattning eller ett antal timmar som behövs för rollen. Investeringsstrategier för aktiva militära medlemmar, du kan spara tillräckligt med pengar för att gå i pension om 20 år eller mindre. Många som undervisar engelska som andraspråk (men också känner sina elever som modersmål) kompletterar sina inkomster med översättningsarbete. Om du föredrar att starta ditt eget virtuella assistentföretag (i slutändan den mest lukrativa vägen) snarare än att arbeta för ett företag, har jag lagt ut en intervju med någon som framgångsrikt startat en virtuell assistentverksamhet. Kom ihåg att du först måste positionera dig som en avancerad konsult.

Är du glada att komma igång med det här företaget? Det andra försäljningsalternativet på eBay är att hantera försäljningen för individer som vill dekluttera sina hem men inte vill göra jobbet med att bokföra försäljningen och leverera varorna. Det är där du kan komma in:

005 per ord du transkriberar.

Rekryterare tar sedan kontakt med framtidsutsikter som passar specifika kriterier och genomför första intervjuer med dem. Incitament inkluderade. Du bör först välja din nisch baserad på marknadsfaktorer. Du får betalt varje vecka för din tjänst och behöver inte pendla till jobbet. Eftersom du kommer att arbeta med barn (även om det är online) måste du fortfarande gå igenom den typiska anställningsprocessen för en lärare: När det gäller dropshipping är omkostnaderna låga - men det är också vinstmarginalerna. Eftersom deras arbete ibland kan göras via telefon eller online, kan marknadsundersökningschefer ibland ordna jobb hemifrån. Liveworld erbjuder möjligheter till arbete i hemmet som moderator till sökande från hela världen.

Jag tror att du kommer dit jag kommer ifrån.

Grafisk Design

Med tidsstyrd arbete kan du välja dina egna timmar, vilket ger extra flexibilitet. Företag samlar ofta in mycket data, men om de inte kan dechiffrera det är det helt värdelöst - och det är där du kommer in. LiveOps (granskning) - LiveOps erbjuder flexibla scheman för sina oberoende callcenteragenter. Först kanske du vill bestämma dig för en nisch av artiklar som du kommer att fokusera på i din butik. Eftersom det kan vara kostsamt att göra detta personligen i samhället där rättegången är billigare online-jurister det logiska alternativet. Den säger att upplevelsen av callcenter är ett plus, men inte ett krav. Öppettider och arbete är väldigt flexibelt, logga in när du är tillgänglig och arbeta på distans var som helst!

Det visar information i lätt-på-ögonen-animering. Många av dessa är borta nu, men andra kommer troligen att dyka upp. Oavsett om du startar din egen eller hjälper någon med deras, hittar du massor av arbete hemifrån jobbmöjligheter med viss affärskunskap. Lönen sker varje timme och börjar på kr10 per timme, med höjningar baserade på prestanda och livslängd hos företaget.

Även om det är en enorm tidsbesparing, kommer det ibland till en kostnad eftersom vissa webbplatser tar ut en månatlig eller kvartalsvis avgift för medlemskapsprivilegier.

Virtuell Handledare

Lyckligtvis är listans kvalitet väl värt det lilla priset. Detta beror antagligen på att betrodda och värderade arbetare är mer benägna att kunna förhandla om att arbeta hemifrån. Eftersom du pratar med kunder via telefon behöver du ett lugnt utrymme för att fungera. Därför är det givet att tävlingen är ganska hög. Världens största sökmotorer - som Google, Yahoo och Bing - anställer oberoende entreprenörer för att granska sökresultaten för kvalitet.

Känn dig också gärna fråga eftersom vänner eller grannar ofta är de enklaste kunderna att få.

Många av inläggen är avsedda för bloggjobb.

Personlig Träning

Om du kan dra bort det, får du kr300 för dina ansträngningar. Hur (slutligen) kan jag tjäna mer pengar på din blogg. Suck sedan upp det och skriv fortfarande. Det tar bara en handfull kunder att börja bygga en heltidsinkomst. QKIDS betalar 16 till 20 dollar per timme, vilket gör det till ett av dessa sällsynta högt betalande jobb utan erfarenhet. Ett av de områden där våra robotherrar fortfarande behöver vår hjälp är i sökmotorer. Det är den ultimata fantasin: Dessutom kan proffs inom detta område ofta använda sina talanger på många olika sätt eftersom de väljer objekt som belysning, väggfärger, möbler, golv och många andra dekorativa och funktionella material och armaturer. Du måste också vara engelska som modersmål.

Eftersom de främst arbetar med data, kan aktuarier ibland ordna att arbeta hemifrån. En investering i den här typen av verksamhet kan vara helt gratis om du gör dina egna mönster och/eller använder mallarna från de utskrivna webbplatserna, eller om du kan spendera tusentals dollar på allt från mönster skapade av proffs till utrustning för skriva ut dina egna skjortor. Virtuella assistenter måste leverera sin egen dator- och Office-programsvit. På sina egna webbplatser tjänar bloggare pengar genom att sälja sina egna produkter eller annonsera andra. Du behöver bra kunskaper om telefon- och internetforskning. Syftar till att skriva 60 ord per minut för att göra det bra, även om vissa jobb endast kräver en lägsta hastighet mellan 30 och 40 wpm.

Worldwide 101 - Virtuella assistentjobb som innehåller mer än administrativa uppgifter.

Nämnde jag överkomliga priser?

Blogga

Hur som helst kommer betalningen oftast att göras varje vecka eller månad. Frilansare kan få betalt varje timme eller per post. Inte alla företag kräver avancerade grader. Ett annat bra alternativ är att hitta dina egna frilans bloggkunder och arbeta med flera företag i motsats till bara ett. Det är en av de mest ställda frågorna på ourFlex Jobs har 100 procents tillfredsställelsesgaranti.

  • Bokminnare erbjuder bokföringstjänster, både deltid och heltid.
  • Kontrollera deras jobböppningar.
  • Att registrera sig på webbplatser för enkätundersökningar är mycket enkelt (och gratis).

Kravsjusterare, Granskare Eller Utredare

Här hittar du flera olika program, allt från grundläggande till mer avancerade. Det är svårt att hitta exakt lön för representanter för callcenter som arbetar hemma, Glassdoor. I genomsnitt kan biträdande allmänna råd tjäna upp till kr190 000 per år. Som transkriptionstjänst kommer du att transkribera antingen video- eller röstinspelningar till skriftliga ord. Inte illa för en dag med hårt arbete, eller hur? Information som publiceras i dessa områden blir offentlig information och användningen som någon tredje part använder av denna information är utanför vår förmåga att kontrollera. Beläget i Herdon, Virginia, är Strayer University en privatskola med över 60 000 inskrivna studenter på över 90 campus i U. Tusentals nya frilansjobb publiceras dagligen, från små till större företag som letar efter nästan vad som helst.

Säljare

Fokusera på att växa och odla ditt professionella nätverk. Idag behöver du helt enkelt ansöka och logga in på webbplatser som Homeworktutoring. Tro det eller inte, du behöver inte vara CPA för att börja bokföra. Om du har en gyllene röst kan du göra någonstans mellan kr56 och kr72 per timme. Du kan maximera dina intäkter som tecknad filmist genom att följa dessa tips. Men eftersom fler företag verkar online kommer ett växande antal av dessa jobb till kundservicearbetare som arbetar hemma. Enligt faktiskt 62 000 dollar per år för anställda.

Kundkontospecialisten hjälper kunder via inkommande samtal eller chatt, identifierar kundens behov, uppnår uppsökande mål och diagnostiserar och löser tekniska problem med hårdvara och mjukvara.

Frilansjournalist

Om du letar efter ett företag för att anställa dig som anställd måste du söka företag som anställer telekommuniker. Vi kommer också att höra och visa löninformationen för att hitta jobb med minst kr45 000 per år eller högre. Det är en bra grund för alla blivande bloggare! Om omvandla ljud (som intervjuer) till text är något du skulle vara bra på, kolla in dessa 15 transkriptionföretag online som betalar. 30/min och kr1. Det måste vara obehandlat till en viss punkt, eftersom professionellt redigerade filmer verkar inte bli virala så ofta. Särskilt om du är bra på tidsledning, organisering eller om du har en administrativ bakgrund eller en mamma som är så bra på att organisera saker som kommer att göra.

Letar du efter ett jobb som låter dig arbeta hemifrån eller var du än råkar vara? Med många virtuella kontor som kan tillsättas, kan även ledande befattningar göras hemifrån. Medan den kontorsbaserade sysadminen kan tjäna ungefär kr70 000 per år, bör du notera att den hembaserade versionen vanligtvis har lägre priser. I vissa jobb kan arbetsgivaren skaffa en dator och en telefon, men det är inte så vanligt. Så de flesta organisationer - och många individer - kräver expertrådgivning och förmågor hos bokföringspersonal. För mer handlingsbara strategier för att växa en copywriting-praxis, kolla min vän Robs kr5.000 Freelance Challenge här på bloggen. Om du gillar att tjäna snabba pengar flexibelt i dina egna tidpunkter utan någon erfarenhet kan du prova postkamrater.

Om du till exempel erbjuds kr50 per ljudtimme, kommer du att få kr50 för varje timme ljud som du transkriberar - men det kan ta dig någonstans från två till fem timmar att transkribera en enda timmes ljud. Det finns platser som du kan registrera dig som kommer att betala dig för att skriva recensioner - som varierar från att lämna recensioner på andra webbplatser till att ta en undersökning om ett varumärke och granska deras produkt - men hur som helst, ett arbete hemifrån att skriva recensioner är en enkel sätt att tjäna ett snabbt pengar. Detta är en STOR röd flagga. Jag känner så många kodare och programmerare som lägger ner sin tid på att skriva sina försändelser för att skicka till olika företag. Korrekturläsare letar efter fel på dokument, böcker, blogginlägg och mer. Även om detta är en säsongs spelning kan du tjäna en lön på över kr30 000. Tro det eller inte, detta är ett jobb hemifrån jobbmöjlighet för dig.

Chatten

Jag började med en månad, men det var väldigt ekonomiskt, säger Buckner. Priserna skiljer sig från språk. För vissa kampanjer är det bara de som ger oss den begärda personligt identifierande informationen som kan beställa produkter, program och tjänster eller på annat sätt delta i kampanjens aktiviteter och erbjudanden. Många sociala mediehanterare erbjuder paket med fastställda månatliga avgifter.

Du kan prova lyckan på någon av de webbplatser som betalar dig för att skriva jag har listat, men nedan har jag gjort en kort lista över några av de företag som inte är så stränga i deras krav om du verkligen är en post- frilansskribent nivå. För alla med ett bra öga för färg och design kan ett arbete hemifrån som grafisk designer träffa alla rätt anteckningar - frihet, komfort och kreativitet (och du vet att du betalar hyra). Automatiserade handelssystem: för- och nackdelar, naturligtvis finns det fortfarande bluffmäklare där ute, men de är inte så utbredda som de var tidigare. Å ena sidan är det bra att arbeta för dig själv eftersom du har mer flexibilitet och frihet.

Möjligheterna nedan innebär startkostnader, men jag ville inkludera dessa för något att tänka på i framtiden.

Undervisning I Engelska Online

Om du gillar att hantera och göra dina Facebook är Instagram-konton vackra och populära. De får sedan frågor att adressera och/eller uppgifter att utföra, till exempel att registrera sig på en webbplats och sedan ge feedback online. Medan många som undervisar engelska som andra/främmande språk faktiskt reser utomlands, kan du enkelt bygga en stor bas av studenter praktiskt taget från ditt hemmakontor. Det är också flexibelt så att du kan arbeta kring andra åtaganden. Du kan behöva ansöka, ha en brandsäkerhetskontroll av ditt hem och genomföra vissa träningstimmar innan du kan ta hand om barn i ditt hem. Du bör välja en specifik bransch för att landa bättre jobb. Vissa franchisemöjligheter har till och med utbildning på plats där du kan fördjupa dig i att lära dig affärens rep.