Hur Du Ställer In Din Dagshandelsdator

Hur Du Ställer In Din Dagshandelsdator

Det gjorde vi, så vi bad om näringsidkare att dela foton med sina inställningar. I deras köpguide förklarar de vilka märken de använder för sina komponenter och varför. Innan du bestämmer dig för ett brandväggssystem ska du kontrollera recensioner från välrenommerade webbplatser. Moderna WiFi-anslutningar är dock så stabila att serviceavbrott sällan om någonsin är en större fråga jämfört med fasta telefoner. En pålitlig handelsdator bör ha minst 8 GB RAM. Dessutom riskerar du att missa att öppna och stänga dina affärer!

  • Vårt system är byggt för att köra coolt, tyst och effektivt - dessa datorer byggda för att hålla!
  • Dessutom har SSD: er mycket överlägsna dataöverföringshastigheter, vilket gör att du kan flytta stora filmfiler eller mappar otroligt snabbare än en vanlig hårddisk.
  • Jag känner att du behöver minst 3 1080p skärmar för att passa alla saker du behöver (i.)

2TB Samsung 970 EVO-serien PCI-E NVMe M. Vi kör också ett Windows-baserat minnestestningsprogram under ytterligare 24 timmar på varje pinne, liksom ett program som heter Prime95. Om ditt internet inte är tillgängligt, behöver du ett sätt att kontakta din mäklare annan än e-post eller onlinesupport. Se upp för handel med en underpowered bärbar dator. I syfte att handla behöver du inte något för komplicerat eftersom du kommer att köra ganska icke-intensiva applikationer men du vill fortfarande ha något tillräckligt bra om du bestämmer dig för att ha 20 diagram, 20 L2 och ett gäng chattrum, nyhetsflöden, lagerskannrar som alla kör och tar kommandon från dig samtidigt.

Till skillnad från processorer (diskuterade ovan) är minnet verkligen enkelt att uppgradera och är ganska billigt. Arbico erbjuder handelsdatorer från dubbla skärmar till tio bildskärmar. Med nyare modeller ute är SSD: er nu mycket billigare än de brukade vara, så inte billig på den här killarna!

Joseph Meth

Du behöver tillräckligt med RAM för att din dator ska kunna köra dina program. PC-evolutionen händer så snabbt att du kan köpa en ny var tredje år till samma pris och enkelt fördubbla kraften i din gamla. Bästa appen för valutahandel 2019, och priset på ett valutapar kan mycket enkelt sjunka med 1%. LG GH24NSB0 DVD/CD Writer (kr14. )

Hårdvara För Handel

För handlare som försöker dra nytta av att förutsäga den framtida prisnivån och riktningen finns en mängd tekniska indikatorer tillgängliga. Kostnaden varierar med hur mycket lagringsutrymme du behöver. Men om du vill göra en lönsam och användbar karriär på dagshandel, eftersom det ger dig inkomst, måste du investera i vissa utrustningsartiklar.

Det drar fördel av AMD: s fantastiska nya Ryzen 7 3800X åttakärniga processor, en verklig teknisk turnékraft som helt enkelt blåser bort allt i Intels stall. De flera bildskärmar som vi erbjuder är mycket tunga med tjocka metallarmar, så som de kan ses i bilderna. Blueauracomputers. (Cheesy, men vem bryr sig :) Här är min 2 iMac-inställning (en 27 "och 24"). Antag att aktieinnehavet ABC är tvånoterat på både New York Stock Exchange (NYSE) och på Nasdaq.

Rip-Offs födelseplats

Handlare behöver många verktyg för sin aktiva handelslivsstil. Jag letar efter en mycket enkel grundinställning men som kan köra en stor skärm så jag behöver inte köra min nuvarande 3 bildskärmsinstallation som går horisontellt, utan snarare en fin stor skärm och jag kan dela fönstren inifrån. Vid första anblicken verkar erbjudandet vara det bästa eftersom det är det billigaste. Detta är ett annat område att utvärdera, eftersom många mäklare erbjuder backtesting-funktioner på sina programvaruplattformar. De flesta av dem sprider samma anda, vilket ger dig en känsla av att du behöver den bästa handelsdatorn för att uppnå bästa handelsresultat. Vi rekommenderar fall som innehåller mer stål än aluminium.

8GHz för en grundläggande handelsplattform. Snälla, snälla, vänligen dela nedan i kommentarerna. Det kan också komplettera utskottet på ditt grafikkort. (Mina frågor): För handeln kommer du förmodligen inte att märka för stor skillnad på RAM-minnet i högre änden om du inte vill göra hardcore Photoshop- och videoredigeringsarbete medan du kör fem plattformar samtidigt.

Bohen's Take: Swinging Sledgehammers, Torturing...

Ha en fast telefon, mobiltelefon eller båda tillgängliga när du handlar. Om du redan har ett skrivbord med en bildskärm, kontrollera systemkraven för handelsplattformen och handelsprogramvaran du använder. Samtida bärbara datorer kan nu uppnå prestandanivåer som är mer än tillräckliga för dagshandel, så prestanda är inte längre en fråga. Skillnaden med detta system och de andra är främst HASTIGHET, även om det är mycket snabbt för sitt pris. De flesta av moderkortet har nu två M.

  • PC: er möjliggör mer anpassning och uppgraderingar, men bärbara datorer kan också ha bra specifikationer.
  • Under åren har handel med lager över internet blivit ett heltidsjobb för många människor.

Datorn

Att vara billig på detta skulle leda till att din dator är mer benägna att låsa upp eller frysa, till exempel om du försöker skicka köp eller sälja flera positioner mycket snabbt eller försöka öppna din webbläsare och försöka hitta den nyhetsartikel som bara spikade ett lager medan jag försökte göra teknisk analys på samma gång. Allt annat behöver bara lite noggrant övervägande och lite funderingar om hur du vill att din upplevelse ska vara. Vissa dagshandlare hävdar att musen lätt är lika viktig som stolen eller monitorn. Det finns flera olika faktorer att tänka på när man bestämmer vilka bildskärmar man ska köpa.

Samma fördelar som 27-tums-versionen, så om utrymmet är på hög nivå är det ett perfekt val som är generöst utan att dominera hela skrivbordet. Matrox och ATI erbjuder solida videokort som kostar mellan kr250 och kr500. De automatiserar ofta analyser och går in på egen hand som gör det möjligt för handlare att skörda vinster som skulle vara svåra att uppnå med bara dödliga. Vid dagshandel krävs ett realtidsdataflöde. De flesta vattenkylningsenheter är faktiskt "högre" än traditionella kylflänsar/fläktenheter. De två huvudsakstyperna är ATX Mid Tower och ATX Full Tower. Den lockande flygbladet kommer att läsa: ”Köp en handelsdator i nästa steg och vinsterna kommer automatiskt. 3 av dem för mindre än kr400 och där går du.

  • Men om du har råd med ett 8 GB eller 16 GB chip skulle det i slutändan vara ett bra förvärv för dig.
  • Dubbel kärna betyder inte nödvändigtvis snabbare om din handelsapplikation inte stöder den.
  • 8 GHz, dock 3.

Vanliga Frågor

Det första du behöver fokusera på är din faktiska handelsdator. Om du vill ha en större skärm kan du gå med en anständig 27 ″ som ger dig mellan kr150 - kr200. Det första offeret som lider av värmeöverbelastning är din processor. För att undvika detta bör du använda ett antivirusprogram (Avast är ett bra jag gillar. )Till skillnad från traditionella mekaniska hårddiskar använder SSD: er mikrochips som behåller data i icke-flyktiga minneschips och innehåller inga rörliga delar. Av den anledningen skulle jag rekommendera åtminstone en Intel i5 (AMD-ekvivalent är Ryzen 5, när den kommer ut) eftersom de är fyrkärniga processorer (till skillnad från i3 som bara är dubbelkärna) och du kan generellt hämta dem för mindre än kr200.

I de flesta fall hittar du inte en bra affär hos Dell, Amazon eller BestBuy som är värt pengarna. Konfigurera ditt nya system från Blue Aura Computers med en SSD och få ut det mesta av din nya rigg! I den här guiden försöker vi fokusera på några av de viktigaste principerna för vad vi har lärt oss i handeln och på vad våra veteranhandlare har berättat för oss att de har lärt sig. Detta gör att du kan förklara varför handel inte alls spelar, hur strategier används och hur vinster tjänas. Även om det kallas ett "gaming" -bord, kan samma lyhördhet tillämpas på marknadsnoteringar och diagram, som kan använda en liknande mängd processorkraft. Det här är ditt försörjning här. Du kan arbeta med vad du har och uppgradera över tid. För att uppnå önskad prestanda vill du hitta en dator med en solid state-enhet på 256 GB eller mer.

Billig handel PC 4-skärm Flerbildsskärms dator PC Fast Windows 10 Pro

Här är vad du behöver veta om RAM: Det rekommenderas att din datormonitorer för dagshandel har en upplösning på 1080p, vilket ger dig några av de skarpaste bilderna som finns på en detaljhandelskärm. USB-skärmar ansluts direkt till din bärbara dator och kan användas som ytterligare bildskärmar när du är på väg. Med andra ord ser en engagerad anställd värde i företaget och är villig att investera sin ansträngning och tid utöver vad som förväntas av dem. ASUS ROG STRIX X299-E (Intel X299 Chipset, DDR4, M. )Det räcker med ett handelsprogram, MS Office och ett antivirusprogram.

Skillnaden mellan en engagerad anställd och en obefogad är ganska synlig. De är välbyggda med kvalitetskomponenter som håller länge. Det behöver inte vara du.

Dell Handel Dator! Intel Extrem! Nvidia 4mon 256gbssd 1tbhdd Dvdrw W10p/7p

Är programvaran tillgänglig som en del av standardmäklarkontot eller kommer det mot en extra kostnad? Över natten fortsätter skannern och flera system som skapats för att skicka mig varningar. Stora banker erbjuder mäklartjänster, men vanligtvis är deras provisioner höga och de erbjuder inte skräddarsydda lösningar för dagshandlare. I ingen bestämd ordning: De flesta strömförsörjningar på hyllan är helt enkelt märkesvaror, vilket innebär att de betalar ett annat företag för att tillverka den för dem och de sätter en etikett på den och marknadsför den under eget företag. Efter de komponenter som anges ovan kommer nästan allt annat i systemen att vara detsamma. Det borde känna sig naturligt när du lägger armarna på armstöden. I all verklighet är en handelsdator precis som alla andra stationära/arbetsstationer där ute.

Dessutom kommer det att finnas en extra avgift för att se nivå 2-information. Om du handlar med aktier bör plattformen ha följande komponenter tillgängliga: GRAFISKA KORT Om du planerar att använda flera skärmar kommer du att ha ett starkt grafikkort. Beroende på din individuella handelsaktivitet bör kostnads-nyttoanalysen utföras. Kostnad för programvara:

En sjunde generationens Intel Core-processor hjälper den här bärbara datorn att leverera en fantastisk prestanda. De tar inte hänsyn till RAM-kraven från andra applikationer och hur du kan använda vanliga applikationer. För bärbara datorer är de viktigaste skillnaderna att leta efter processorhastigheter, RAM, grafikkort och kylmekanismer. Daghandlare behöver mjukvara som gör att de kan göra affärer snabbt, utan mycket överflödiga eller onödiga steg. Väggfästen är ett fantastiskt alternativ speciellt när man vill rymma ett stort antal skärmar.

HP Z800 handelsdator 32 GB RAM/2TB + 256 GB SSD/Quadro 2019/Win10

Det bästa för mig var att det att minska arbetsytan gjorde det möjligt för mig att komprimera och kombinera mina studier för att hjälpa mig se mer information över mindre ytyta, minska ögonbelastningen och beslutstiden. Dessutom skyddar en UPS din hårdvara mot kraftiga fluktuationer i kraft. För att visa information på nivå 2 måste du också betala ytterligare en avgift.

Antec är också ett anständigt företag, vi har haft lycka till med många modeller från dem och håller dem fortfarande under övervägande när vi analyserar vilka komponenter som kommer att läggas till i vår produktlinje. Programvara för dagshandel utgör ett datorprogram, vanligtvis tillhandahållet av mäklarföretag, för att hjälpa kunder att genomföra sin dagshandel på ett effektivt och snabbt sätt. Under de senaste åren har Intel dominerat marknaden, deras chips betraktas i allmänhet som snabbare och kör svalare än sina AMD-motsvarigheter i samma prisklasse. Men när det är klart ska datorn vara sval och tyst. Här är min nuvarande installation.

Vid ögonhöjd Så Att Handlare Kan Se I Realtid Under Marknadsdagen

6 ″ displayer, 2. Oavsett maskinvara du köper, kolla in CPU-referensresultatet för det. Har du tio fönster öppna, fulla av diagram, grafer och nyhetsflöden? Du vill inte att systemresurserna ska tas upp av programvara från tredje part som inte är relaterat till handel. Vi har gjort detta i mer än fyra år och vi är en Intel Gold-partner.

Vilken typ av dator använder du för handel? De flesta handelsprogramvaror levereras som standard gratis med ett vanligt mäklarkonto men kanske inte nödvändigtvis har alla nödvändiga funktioner som uppfyller dina handelsbehov. Några billiga saker och ett viktigt kostnadselement. Denna handelsplattform är installerad på ovan nämnda dator och genom den analyserar näringsidkaren aktier, valutor, terminer etc. Välj aktie ABC för arbitrage och välj två marknader (NYSE och Nasdaq) för handel.

Av de anställda var 43 procent kvar eftersom rollen inte var vad de förväntade sig eller ledde till att tro. En sak som du vill vara medveten om är användbarheten för dual core-processorer. Som jag nämnde ovan kommer naturligtvis, om jag har tillgång till Internet via Fiber i ditt område, alla andra bredbandslösningar föråldrade, förutom att de kanske kan användas som säkerhetskopior.

Kingspan lägger glitz till Birmingham-lägenheter

Kompromissa inte med storleken heller - 24 "är det absolut rekommenderade minimumet, även om du väljer att arbeta med en enda stor skärm. "Det är spännande och det ser bra ut. Vi har ett stort antal olika hårddiskar att välja mellan. Garantin för hela datorn kan göra det lättare i motsats till risken att montera den på egen hand. För dagshandel vill du gå till en fyrkärnig installation, med minst 2. Våra handelsdatorer ökar din produktivitet och din totala datorupplevelse.

Den andra variationen av fästen, som också är ganska vanligt med nybörjare, är monitorns stativ.

Snabb Dual Quad Screen Monitor Dagshandel Intel Core i3 Computer Set Bundle PC

För mer information om handel med datorer eller för att ställa en fråga, skicka ett meddelande till vårt Simpler Tech-team här. Det här var hans kontor i 6 månader i Rio De Janeiro med utsikt över sockerbindningsberget. Här är min favoritbildskärm efter otaliga timmars forskning. Även om dessa kan orsaka tillfälliga fall i din teknik, kan det ha enorma förgreningar på dina affärer. Oavsett hur du delar upp ämnet, i dess kärna, är frågan är jag verkligen behöver köpa en dator som är "specialbyggd för att handla aktier"? Kontinuiteten för de två bildskärmarna är viktig för att underlätta användningen. Kolla in dessa handelsbord.

Således skulle du ha det bättre med en enda kärnprocessor i detta fall.

InstÄllning Av Datumhandel Dator

I den här typen av inställningar bör du med samma storlek och upplösningsskärm som du för närvarande äger. Totalt var det 1 788 dollar. Jag kommer dock att säkerhetskopiera den regelbundet och jag förväntar mig att detta är mer tillförlitligt än mekaniska enheter. Du kan justera dina cookie-inställningar, annars antar vi att du är okej att fortsätta. Vi tillåter för närvarande kunder att konfigurera något av våra system med upp till 64 GB DDR4 RAM. En dators hårddisk är där alla dina data lagras.