Efterhandstjänster Erbjuder Löfte Och Risk

Efterhandstjänster Erbjuder Löfte Och Risk

6 september 2019. De involverade riskerna är rikliga i förhållande till fördelarna med handel efter timmar och ju tidigare investerare insåg att - desto bättre. Dessutom tenderar volatiliteten att vara högre på AHT-marknaden med skarpare prisfluktuationer än du normalt kommer att stöta på under normal handelstid.

 • Men om du planerar att hålla en natt, behöver du en god indikation på att aktien kommer att fungera som du förväntar dig, oavsett om du köper eller brister.
 • Mindre handelsaktivitet kan också innebära större spridning mellan bud- och frågepriser.
 • Du kanske faktiskt inte.

På standardmarknaden är ett antal olika ordertyper tillåtna (gräns, stoppgräns, etc.) Om du inte kan se offerten kan du stänga av din popup-blockerare för webbläsare för aistockcharts. Potentialen att handla efter timmar erbjuds nästan aldrig för allmänheten. Om systemet inte hittar en matchning kommer beställningen att avbrytas eller hållas tills ordinarie öppettider. Mycket av handeln som genomförts under dessa timmar är mer opportunistisk eller av spekulativa skäl, säger Neamtz.

De andra nämnda aktierna flyter alla antingen något högre eller lägre än sina stängda marknadspriser idag. InvestorPoint. Övertaganden, sammanslagningar, konkursansökningar, regeringens rapporter om arbetslöshet och andra händelser kan flytta aktier efter öppningsklockan. En informerad investerare som handlar efter timmar är väl uppdaterad om aktuella händelser, har framsyn och kan fatta logiska beslut. Emellertid är eftermiddagssessionen inte densamma för alla mäklare. Dina beställningar måste vara gränsorder. Den vanliga marknaden handlar mellan 9:

Du kanske måste gå med på att prata telefoniskt med en representant som kommer att se till att du vet vad du får till. Skulle det inte vara trevligt om du kunde köpa eller sälja aktier efter att ha hört något viktigt i nyheterna utan att behöva vänta till dagen efter? Vissa risker inkluderar, men är inte begränsade till, brist på likviditet, större prisvolatilitet och bredare prisspridningar. I många fall kan detta börja vid 4: På liknande sätt tillkännages ofta viktig finansiell information utanför ordinarie handelstid. Spårning av stopporder utförs inte under sessionen med utökade timmar. Därför kan du få ett lägre pris i ett system för utökade timmar än du skulle göra i ett annat system för utökade timmar. TSX fokuserar på äldre emittenter, och TSX-V fokuserar på företag i tidigt skede som vill ha tillgång till tillväxtkapital.

Hur fungerar det?

Hur Utförs Order På Utökade Timmar?

Medan teknik kan påverka den ordinarie handelsdagen kan det bli fler förseningar och förseningar under handeln efter öppettider, vilket innebär att dina affärer inte ens går igenom. 30.00 tills stängningsklockan ringer klockan 4: Tyvärr har denna fördel också en nackdel. Du kan välja att göra din begränsningsbeställning giltig under alla timmar (ordinarie och utökad) eller endast under ordinarie marknadstid. Investerare kan använda AHT för att snabbt svara på nyheter som bryter utanför standardtimmar utan att behöva vänta på att börsen öppnas igen. (00 PM ET) din beställning kommer att gälla under utökade timmar. Våra emittenter listar tillsammans med sina kamrater och drar nytta av att vara noterade på ett ledande globalt utbyte med integritet, likviditet och möjligheter. Oförmåga att se eller agera på offert:

 • Faktum är att investerare som vill handla värdepapper efter timmar kan bero på att handelspriserna är väsentligt annorlunda än under ordinarie handelstid, mest på grund av hög volatilitet.
 • Rykten om att Chipotle-aktien hade nått sin botten och skulle börja återhämta sig direkt innan ett inkomstsamtal fick aktierna att skjuta upp 10 procent, men bara en minut senare föll det 50 poäng.
 • För användning i Fidelitys utökade öppettider, återspeglar orderbjudandesbjudanden bara bud- och frågebeställningar från Arca.
 • Det finns massor av realtidsverktyg online, tillsammans med detaljerad analys från finansiella kunskaper.
 • Som ett resultat kan din beställning endast delvis utföras, eller inte alls.
 • Under ordinarie handelstid kan köpare och säljare av de flesta aktier handla enkelt med varandra.

Hjälpcenter

Följaktligen, om det inte finns en köpare eller säljare som erbjuder det du vill till det pris du vill, kommer din beställning inte att genomföras. Sedan finns det en avkylningsperiod. Som nämnts ovan tillåter mäklarföretag endast gränskommandon som kan utföras efter timmar - till gränspriset eller bättre, som SEC uttrycker det. Detsamma gäller för Dow Jones industriella genomsnitt. Alla investeringar innebär risk, men Securities and Exchange Commission (SEC) redogör för följande åtta risker som är specifikt förknippade med handeln i efter- och eftermarknadssessionerna: För detta ändamål måste du filtrera bort bruset och låsa in några informationskällor som kan vägleda ditt beslut på aktiemarknaden. Du kan lära dig mer genom att läsa vår utlämning av utökad handelstider. Cannabisinvesterare har haft en tuff tur de senaste 12 månaderna.

 • När det gäller aktiemarknaden benämns den efterparten efterhandshandel.
 • Med aktiehandel efter timmar å andra sidan bestämmer klassiska marknadskrafter som utbud och efterfrågan förändringar i värdepapperspriserna, så det finns ingen etisk fråga alls.
 • Efter-timmars volym var bättre än att se detaljerad finansiell information, realtidsnyheter, videor, offert och analys på Ballard Power Systems Inc.
 • Risk för högre flyktighet.

Risker För Efterhandstider

Beloppet för den transaktion som avtalas är aktiens försäljningspris. Oscar's slipa, du har ungefär 52 procent chans att förlora en hand i blackjack (exklusive band). 00 AM för värdepapper noterade på NASDAQ. När exekveras order på marknaden? Spridningen mellan budet och frågan kan vara större i efterhandshandeln.

I USA börjar handeln efter öppettider från 16:00 Eastern Time, när NASDAQ och New York Stock Exchange (NYSE) stänger, och kan löpa till cirka 20 PM, men efter den första timmen tappar volymen vanligtvis ut. Beroende på onlinemäklaren kan en handlare kanske endast använda en begränsningsorder och kanske inte kunna handla mer än 25 000 i en beställning. Institutionella investerare, såsom mäklare och banker, var de främsta parterna som deltog i efterhandshandel fram till 1990-talet då elektroniska kommunikationsnätverk blev tillgängliga för att ansluta potentiella köpare och säljare. Kolla med din mäklare för att se om den erbjuder offert-handel och vad du behöver göra för att kvalificera dig. Natthandeln anses vara mycket riskabla eftersom händelser kan inträffa som påverkar näringsidkarnas position innan marknaden öppnas. Endast begränsningsorder för den specifika utökade timmarsperioden accepteras. Alla beställningsstorlekar accepteras. 25 000 aktier är den maximala mängden på en beställning. Många säkerhetstyper finns tillgängliga, inklusive: Traditionellt är marknaderna öppna från 9:

För att göra detta kommer många eller alla produkter som visas här från våra partners.

Internationell

Det finns inga alternativsmarknader i eftertid. Angel sa att de små handeln förmodligen är detaljinvestorer. Covesting cryptocurrency handelsplattform, förutom Bitcoin-kontrakt kan man också leka med framtida kontrakt för altcoins som Bitcoin Cash, Ethereum, Cardano, Litecoin, Ripple. Dessutom kan lägre likviditet leda till bredare bud-fråga-uppslag.

Guld Och Silver Passar Din Defensiva Portföljstrategi

Marknadsbevakare säger att det bara är en av flera faktorer som människor som vill handla utanför standardtimmarna bör beakta. Dessutom kan handeln efter timmar vara idealisk helt enkelt på grund av dess bekvämlighet. 00:00 ET under eftertimmesessionen. I vissa fall kanske det inte finns säljare för de aktier du vill köpa eller köpare för de aktier du vill sälja, så att genomföra en handel kan ta längre tid än vanligt. Inte för genomsnittliga investerare. Faktum är att vissa aktier inte handlar alls på eftermarknaden. Lägre likviditet: ”8 TSX Venture Exchange Cannabisbolag med planer för tillväxt.

Sedan på 80-talet lanserade en mäklare som heter Instinet ett elektroniskt utbyte som låter stora institutioner som fonder handla med varandra på kvällen. Om du kan hitta en säljare kan du köpa när som helst på dygnet. 82% - Efter att marknaden stängde på torsdag rapporterade Apple intäkter för de tre månaderna som slutade september. Handel med utökade timmar kan ge bekvämlighet och andra potentiella fördelar. Om en säkerhet är föremål för en handelspaus kommer fältet Pauströskelpriset att innehålla referensgränsvärdet som avviker 10% från ett tryck på det konsoliderade bandet som är sista försäljningsberättigat jämfört med varje tryck i säkerheten på en rullande fem- minutbasis. (XTSE) betjänar seniormarknader. En Good-til-Canceled (GTC) -beställning som placerats under pre-market-, dag- eller förlängd timme-sessionen förblir aktiv genom alla sessioner tills den antingen körs på marknaden eller tills du avbryter den. Som ett resultat har investerare mer tid att bearbeta ny information och generellt få färre knä-ryckreaktioner.

Förspänning Mot Begränsningsorder:

Att handla eftertimmarna kan vara mycket lukrativt med tanke på alla katalysatorer som finns. Därför, om du har en aktie som sjunker från kr10 (ditt köppris) till kr9 under den ordinarie dagens handelsperiod, men sedan stiger med kr1. 30:00 till 16:00 Eastern Time. Nu är det vanligtvis mer volym än de tusentals aktier och ETF som handlar på eftermarknaden. Lägre likviditet och högre volatilitet i handeln med utökade timmar kan leda till större spridning än normalt för en viss säkerhet. Sandstorm är ett guld royaltyföretag med hundratals royalty och strömmande tillgångar i en enda investering.

TSX är den tredje största börsen i Nordamerika genom kapitalisering efter New York Stock Exchange (NYSE) och Nasdaq. Som svar på ny teknik och ökade krav (särskilt globala krav) började aktiemarknaden erbjuda utökade timmar som nu gör att du kan handla med aktier redan fyra. Lite premarket trading också gjort så tidigt som 6 a. Om det finns fler köpare än säljare i eftermiddagssessionen kommer aktiekurserna att trenda högre och vice versa. 50 på eftermarknadsmarknaden kommer du att ha upplevt en förlust på kr1 under dagens session (kr10– kr9), men eftersom priserna steg i efterhandshandeln skulle du sitta på kr0. Till exempel öppnar TD Ameritrade sin öppettidssession vid 4:

Andra åtaganden kan innebära att de inte kan handla under ordinarie timmar. Cannabisbestånd var övervärderade och dyra. Om du letar efter ett försprång i din aktiehandel kan det vara en utmärkt plats att börja handla i handeln före och efter handeln. Dessa två tidsintervall av verksamhet (post-och pre-market trading) kallas också förlängd timmars handel eller elektronisk handelstid (ETH). Det är ett index som inkluderar 30 av de största företagen, så det är säkert att se aktivitet både före marknaden och efter handeln efter timmar.

För en sak handlar du generellt med låg likviditet.

Vad händer om ett ECN blir otillgängligt under en utökad timme-session?

Det är också mycket tillrådligt att kontakta din mäklare eller handelsplattform och fråga om särskilda regler och föreskrifter som kan gälla för din handelspraxis när du handlar efter timmar. Tillväxten i efterhandshandeln väckte ytterligare en fråga: 00 pm tillhandahåller dagens stängningspris. Säljaren säger hur mycket hon vill ha för en aktie, och köparen säger hur mycket han är villig att betala. Hur regleras förlängda timmar

Den innehåller en delvis lista över börser och motsvarande gånger börsen öppnas och stängs, tillsammans med den tidszon inom vilken börsen är belägen. Därför är det mer troligt att du får svåra prisfluktuationer i efterhandshandeln än handeln under vanliga timmar. ACB-aktierna sjönk nästan 9% i efterhandshandeln den 11 september 2019. Varje börs har sina officiella öppettider. Vissa av oss kan inte få tillräckligt med handel. Eftermarknads- eller eftermarknadstimmar är vanligtvis från 4:

Beställningar rangordnas inom orderboken först efter pris (bättre priser kommer först) och andra gång (tidigare order till samma prisnivå kommer först). Om du gör en marknadsorder medan alla handelssessioner är stängda kommer ordningen för att öppnas nästa ordinarie timmarsdag (inte förmarknadssessionen) i kö. TSX Venture Exchange tillkännager 2019 Venture 50. Medan aktier handlas vanligtvis inom ramen för marknader, som New York Stock Exchange, underlättas handeln efter timmar av ett elektroniskt kommunikationsnätverk (ECN), vilket i huvudsak är ett datoriserat matchningssystem för att para ihop villiga köpare och säljare. Kolla med din mäklare för att se vilka företag som du kan se och av vilka offert du kommer att kunna handla. När marknaden är öppen ser du det bästa tillgängliga priset för att köpa eller sälja en aktie. Normala marknadstimmar är 9:

Fördelarna Med Handel Med Längre Timmar

Priserna på värdepapper som handlas i utökad timmars handel kanske inte återspeglar priserna varken i slutet av ordinarie handelstid eller vid öppningen nästa morgon. Investerare kan handla dygnet runt på marknader från Tokyo till Hong Kong och London. Oavsett om du helt enkelt behöver övervaka ditt konto, eller vill göra djupanalys för att skapa en mycket skräddarsydd handelsstrategi med våra egna alger och API, våra plattformar erbjuder de funktioner du behöver för att hjälpa dig Aktiemarknaden verkar gilla den nya handeln avtal mellan USA, Kanada och Mexiko. Du kanske också är intresserad av. Aktiemarknaden tenderar att vara mycket mer volatil under handeln på sena dagar än på eftermarknaden. 30 AM EST - 16 PM EST under normala arbetsdagar. Förutom pris använder analytiker volymtrender för att förutsäga framtida resultat. Normala handelstider för New York Stock Exchange och Nasdaq är från 9:

På eftermarknadsmarknaden kan du å andra sidan bara se priser från en plats och dessa kanske inte återspeglar de priser som visas i andra elektroniska handelssystem för samma säkerhet. Men en kunnig nyhetshandlare kan dra nytta av flytten. Vad är handeln efter timmar? Du kan lära dig mer om effekterna av ECN: s och efterhandshandeln på värdepappersmarknaderna genom att läsa en speciell studie som SEC: s personal utarbetade i juni 2019.

Först var det "flashkraschen. "Det är viktigt att komma ihåg att handel med utökade timmar medför risker och begränsningar. Följ dessa länkar för att läsa mer om relaterade ämnen: Om du är särskilt negativ mot risken, kan du undvika handeln efter timmar. Spårning av stopporder utförs inte under sessionen med utökade timmar.

Dela Med Sig

Utan en solid informationskälla kan investeringar i aktier - särskilt lager efter timmar - bli något annat än en hobby och kostnad. På samma sätt, för tidiga fåglar finns det en handelssession innan marknaden öppnas klockan 9: Skicka in det med hjälp av formuläret nedan.

Som med vanliga sessioner måste du ha ett marginalavtal på Fidelity för att handla på marginalen eller för att göra en kort försäljningsorder. Lager som flyger högt kan falla lika stora - och snabba - när intäkterna redovisas eller större rörelser görs som anses vara negativa. De stora fonderna gillar dessa affärer av flera orsaker, varav de viktigaste är integriteten. Köp av marknadsproxy (futures, SPY, DIA, etc.) När vi drog upp listan över efterhandstider hade bara några hundra tusen aktier flyttat runt. När mer handel sker elektroniskt har idén om en marknad med en fast plats föråldrad.

emellertid accepteras endast begränsningsorder på eftermarknadsmarknaden. På det sättet skyddas du om aktiekursen förändras drastiskt. 18 Vad är efterhanden? Eftersom det underliggande indexvärdet och IIV inte beräknas eller sprids i stor utsträckning under sessionerna före marknaden och efter marknaden, kan en investerare som inte kan beräkna underförstådda värden för vissa derivatprodukter i dessa sessioner vara till nackdel för marknadspersonal. Efter timmar är handel generellt reserverad för den professionella handlaren.

Låt Oss Ansluta

Även mängden pålitlig information har en nackdel: Emellertid gav efterhanden en ökning med "endast" cirka 5%, medan RIMM nådde ungefär 123 innan den slutade på 121. Nvidia rapporterade kvartalsresultat den 14 februari. Under den ordinarie marknadstiden kan handlare göra många olika typer av beställningar. Mer komplicerade terminer och valutakontrakt behöver dessutom inte vara en handelstid efter öppettiderna - det finns tillräckligt med efterfrågan som kan hålla de kontrakten handeln dygnet runt. Du kanske måste gå med på att prata telefoniskt med en representant som kommer att se till att du vet vad du får till. ECN: er används ofta av institutionella investerare, men de kan också användas av enskilda investerare. Och du kan följa den här länken för att se förmarknadsindikatorn.

TSX går manuellt in i dessa transaktioner som rensas av CDS på samma dag. Om du är begränsad till noteringarna inom ett system, kanske du inte kan genomföra en handel, ens med en villig investerare, vid ett annat handelssystem. Sanningen är att aktiekurserna alltid fluktuerar. Alla tider är ET. Ett relativt litet eftermarknadsköp på marknaden kan på egen hand driva ett aktiekurs med 5 eller 10 procent om det inte finns några säljare tillgängliga. Till exempel begränsar många mäklare handeln efter timmar endast för att begränsa order, där du anger ett gränspris under vilket du inte kommer att sälja eller över vilket du inte kommer att köpa.

Marknadstimmarna som visas av Market 24h-klockan markeras med fet stil i schemat nedan. Handel efter öppettider medför ett antal risker, men det finns vissa möjliga fördelar också: Har du undrat vad efterhandshandel faktiskt är och hur det fungerar och vilka risker är inblandade? Om du inte kan packa tillräckligt med handelsspänningar i den sex-och-en-halvtimmars sträckan, eller om ditt 9 till 5-jobb inte tillåter dig friheten att göra din egen handel hemma, har du tur. Men varje ECN har sina egna regler. Jag nämnde att vissa mäklare tar ut ytterligare avgifter för efterhandstimmar, så var noga med att fakturera denna kostnad i din handelsstrategi. Order som ännu inte har utförts kan ändå avbrytas innan en session avslutas, på samma sätt som under traditionella marknadstider. Några av de stora riskerna du står inför kommer att inkludera:

 • Och om ja, vad är dessa timmar?
 • Det är mycket tillrådligt att kontakta din mäklare eller handelsteam och fråga hur handel hanteras efter timmar.
 • Låt oss till exempel säga att du köper lager XYZ kr50 kräver kr5, och på eftertimmarna hoppar beståndet till kr60.
 • Du får endast placera ovillkorliga begränsningsorder och typiska Robinhood finansmarknadsorder.
 • 50, det är svårt att ta en bit av en paj.

After Hours vs Pre-Market Trading

Förmarknadshandel är 07: De gör det fortfarande, men mer och mer köp och försäljning sker elektroniskt med mindre engagemang från mäklare. Ordertyper som stopp-förluster kommer inte att utlöses i eftertid. Även om handeln efter timmar är bekväm är det också en typ av handel som medför en särskild uppsättning risker.

Order som görs när marknaderna är stängda är emellertid föremål för marknadsförhållanden som finns när marknaderna öppnas igen, såvida inte handel görs under en längre timmars handel.

9 miljarder från samma period året innan, medan vinsten steg 32% till 14 dollar. Hur mycket aktier handlas? Likviditet är viktigt eftersom det med större likviditet är lättare för investerare att köpa eller sälja värdepapper, och som ett resultat är det mer troligt att investerare betalar eller får ett konkurrenskraftigt pris för värdepapper som köps eller säljs. De flesta mäklare låter dig inte handla optioner - eller terminer, för den delen - efter att öppettiderna officiellt har upphört. I två timmar efter 10 A.

Sedan 2019 har företaget utvecklats som ett av världens snabbast växande, premiumdrivna livsstilsdrivna livsstilsföretag genom att effektivt använda kapital med tonvikt på disciplinerad tillväxt och produkter av hög kvalitet. Att handla aktier efter timmar är både lagligt och användbart för kunniga investerare. Om marknaden går bort från ditt pris kommer din beställning inte att genomföras. Dessa tidsperioder är möjligheter för alla typer av investerare att köpa och sälja en aktie, även om det finns vissa begränsningar och risker, som vi kommer att diskutera nedan. Beroende på det system för utökade timmar eller tid på dygnet kanske de priser som visas på ett visst system för utökade timmar kanske inte återspeglar priserna i andra samtidigt operativa system för utökade timmar som handlar med samma värdepapper. Börserna är desamma som alla andra marknadsplatser: Med färre deltagare kan aktiekursrörelserna vara mycket överdrivna. Kortförsäljningsorder är KUN tillgängliga från 8:

Verktyg

Till exempel i eftermiddagssessionen accepteras inte alla ordertyper. Men efter öppettiderna förbättrar både marknadsstandarden och introducerar ytterligare risker. Med undantag för aktiemarknadssemestrar hittar du också att du kan handla till 8 p. Efter timmar och premarketshandel sker endast via ECN. Som sagt, nästa måndag handlade aktierna ännu högre. Tyvärr är den senaste informationsimplosionen ett dubbelkantigt svärd.

Marknaderna före och efter öppettiderna kommer i allmänhet att ha mindre likviditet, mer volatilitet och lägre volym än den vanliga marknaden. Vad händer om ett ECN blir otillgängligt under en utökad timme-session? Att gå in i positioner under förlängda timmar är avsett för aktiva handlare, inte investerare som köper och håller, tillägger John Person, president för NationalFutures.

Us

Dessa elektroniska kommunikationsnät (ECN) matchar potentiella köpare och säljare utan att använda en traditionell börs. Två viktiga saker att komma ihåg 1. 00 PM, medan handeln före marknaden sker när som helst innan marknaderna öppnar klockan 9: MarketBeat är en nyhet och informationskälla online om aktiemarknaden, finans och ekonomi. 20 bästa pengar att göra appar som betalar kr1000 + per månad. Innan vinstrapporten handlade de NYSE-noterade aktierna 25% under TSX-motsvarigheten till kr5.

Medan handeln efter öppettider är öppen för alla investerare att handla, betyder det inte att det är en bra idé om du är en långsiktig investerare som köper och håller dig och inte har råd att ta alltför stora risker med sin investering portföljer. Premarket-sessionen börjar klockan 7: Handelstider varierar beroende på mäklare, och du bör bekanta dig med din mäklares policy angående handel efter timmar. Många företag släpper sina kvartalsintäkter och andra viktiga nyheter efter de ordinarie marknadstimmarna för att undvika enorma knä-ryckreaktioner som kanske inte återspeglar det verkliga värdet på deras aktier.

Handel efter öppettider gör att investerare kan reagera omedelbart på nyheter och är mycket bekvämare. När du placerar efterhandstider är det viktigt att inse att de inte är som transaktioner som görs på börsens golv under normal handelstid - där det finns flera olika ordertyper som kan placeras mellan öppning och stängning av marknaderna. Du kan placera dina mäklarorder när marknaderna öppnas eller stängs. 30 till 16:00 (EST) U. Handla under handelssessioner för förlängda tider (inklusive förmarknadssessionen (måndag till fredag ​​7: )Hur mycket efter timmar börjar handel verkligen och kan du göra det också? Vissa handlare kan helt enkelt inte placera affärer under den normala sessionen på grund av deras scheman. Andra nyhetshändelser motiverar också handel med utökade timmar.

 • Handel efter öppettider är den tid efter det att marknaden stängs när en investerare kan köpa och sälja värdepapper utanför ordinarie handelstid.
 • ET onsdagen den 3 juli 2019.
 • 00 för att sälja direkt eller så kan hon behålla sitt ursprungliga pris och riskera att en delvis beställning eller en inte fylld order.

Är Handel Efter Timmar Rätt För Dig?

Till exempel släpper företag ofta intäkter efter att marknaden stängts. Ska du handla efter timmar? Realtidskurser på TMX-pengar.

Vissa (men inte de flesta) mäklare tar också extra avgifter för handel med förlängda timmar. Det finns också olika regler om vilka typer av beställningar som kan placeras, liksom olika procedurer för hur beställningar dirigeras. De bästa nio valutahandelsverktygen som varje valuta. Rabattmäklaren Zecco erbjuder det inte alls.

3 Användbara Trender För Att Välja Aktier

Föreställ dig att du köper köpoptioner framför en vinstandel, och efter avslutningen tillkännager det blockbusternummer och aktiekapaciteten ökar med 20 procent. Ger försäljning efter marknadstimmar dig någon fördel? Med vilda prissvingningar och sporadisk volym kan du bli förödande om du hamnar på fel sida av ett drag.

Pris Osäkerhet Efter Timmar

Risk för nyhetsmeddelanden. Den ideala tiden för dagshandel med ES-terminer är mellan 8: Risk för lägre likviditet. En stor majoritet av alternativen på U.

 • ECN inkluderar Island, Market XT, skärgård och Instinet.
 • 00 pm (Eastern Time) måndag till fredag, med undantag av kanadensisk lagstadgade helgdagar.
 • Exemplet nedan visar Intel Corp (INTC) som gör ett stort steg efter timmar efter att ha släppt sin inkomstrapport.
 • Det är det pris som enats om i den senast genomförda transaktionen med aktien.
 • Nedan är marknadskalendern och handelstiderna för U.
 • Generellt, ju fler order som finns tillgängliga på en marknad, desto större är likviditeten.
 • Handelsgolvet stänger, de flesta investerare går hem till sina familjer och volatiliteten minskar kraftigt.

Eftersläntrare

Här är några svar. Relativt små beställningar kan flytta priset på ett lager betydligt. En av de största fördelarna med handeln i utökade timmar är att det gör det möjligt för detaljhandlare att handla stora marknadsrörande nyhetshändelser i realtid. Vanligtvis är efterhandstiderna tyngst under de första två timmarna efter att marknaden stängts och faller kraftigt utöver det. De flesta investerare vet att de stora börserna har vanliga handelstider - fastställda tidsperioder varje dag när handel sker genom börsen. Bästa plattformar för aktiehandel (våra 8 bästa valen för 2019). Ta detta scenario till exempel:

Denna avgift innebär ytterligare kr5 för en handel med 1 000 aktier, så det är värt att undersöka din mäklares policy. Om du är den första som köper en aktie under stängda marknadstider kommer du att få den första aktien som handlas under de normala öppettiderna för New York Stock Exchange och Nasdaq är 9: Dina bidrag kommer att hjälpa oss att hjälpa världen att investera, bättre! Lönsamhet. Även om handeln i de utökade sessionerna inte är för alla, för de handlare som förstår både de potentiella riskerna och möjligheterna, är det verkligen en väg att utforska. Den största storleksbeställningen du kan göra är 25 000 aktier (även om det kanske inte berör enskilda investerare). Större offertuppslag: Specifikt har SEC utfärdat följande varningar till genomsnittliga investerare som överväger efterhandstider:

 • NEW YORK (TheStreet) - Apple-aktier (AAPL - Get Report) sjönk med 8% till 120.
 • Alternativt kan investerare med en tolerans för risk utnyttja sin kunskap för att genomföra affärer efter öppettider och till och med utforska nya gränser med verktyg som en cryptocurrency-screener.
 • Liksom med onlineshandel kan du stöta på förseningar efter timmar eller misslyckas med att få din beställning utförd, inklusive order om att avbryta eller ändra dina affärer.

Bör En Aktiemarknadsinvestor Handla Efter Timmar?

Under de första 5 minuterna av handeln handlades cirka 700 000 aktier och aktien hoppade nästan 6%. Uppenbarligen kanske du vill veta hur efterhandshandeln fungerar och fördelarna med att handla eftertidsmarknaden, men låt oss först ta reda på vad som är eftertidshandel. Handel under dessa normala driftstider kännetecknas av hög likviditet - vilket innebär att det finns ett stort antal marknadsaktörer, vilket gör det lättare för investerare att köpa och sälja värdepapper till ett bra pris. Detta är aktiens prispris.

Hur Fungerar Det?

Gå till hemsidan. Aktier är ett bra investeringsval, särskilt för dem som vet hur man spelar marknaden. Eftersom i allmänhet färre aktier handlar efter timmar kan det finnas stora spridningar mellan budet (det högsta pris som erbjuds av alla köpare) och frågan (det lägsta pris som erbjuds av alla säljare). Handel efter dygnet kan hjälpa dig att få stora vinster i aktiemarknadspelet - om du vet vad du gör. Den mindre upptagna handelsaktiviteten inom sessionerna efter timmar kan resultera i bredare spridningar och mycket mer märkbara prisfluktuationer. EST, med order utförda mellan 4: På eftermarknadsmarknaden kan du å andra sidan bara se priser från en plats och dessa kanske inte återspeglar de priser som visas i andra elektroniska handelssystem för samma säkerhet. Aktier handlar vanligtvis på en dubbelauktionsmarknad, med både ett bud och ett prispris.

Möjlighet att reagera på nyhetshändelser:

Marknadsskapare och specialister arbetar för att kunderna ska få de bästa köp- eller säljpriserna som visas på NASDAQ och börserna Noter konsolideras inte och representerar de aktuella priserna som finns tillgängliga via den elektroniska marknaden. Så hur blev handel efter timmar populär? 2019 fusionerade TSX med Montreal-börsen (Bourse de Montreal).

Vissa mäklare underlättar inte efterhandstid efter 4: Anledningen är enkel: För att göra en beställning under premarket eller efter timmar, måste du ha ett Fidelity Brokerage®-konto och godkänna ECN-användaravtalet.

Din mäklare kan tillåta dig att köpa aktier när aktiemarknaden stängs, men det är viktigt att känna till reglerna.

Vad är Marknadsvärde?

Efterhandshandel - eller AHT för kort - kommer ofta att spela när ett aktiekurs öppnas högre eller lägre än den stängde dagen innan. Vårt handelssystem är anslutet till en Smart Order Router, som säkerställer att våra kunder får det bästa priset för sina aktietransaktioner. Nästa morgon öppnade den bara 200 poäng och stängde upp 200 för dagen. Spridningen avser skillnaden i pris mellan vad du kan köpa en säkerhet för och vad du kan sälja den för. Dessutom är det faktum att så få människor handlar i eftermiddagssessionen att marknaderna kan svänga mycket. De flesta handlare vet att aktiemarknaden endast är öppen i sex och en halv timme - från det att öppningsklockarna ringer klockan 9: Beroende på utfallet kan aktiens pris röra sig mycket mer än det skulle göra under ordinarie timmar.

Om du skulle hålla aktien i mer än ett år skulle du betala de lägre långsiktiga kapitalvinsterna på dina vinster.

Även om handelsgolven på Wall Street endast är öppna från 9: Mindre handelsaktivitet kan också innebära större spridning mellan bud- och frågepriser. Detta kommer att påverka priset och göra det svårt för order att fylla till gynnsamma priser.

Vad är Efterhanden

I eftertid, ECN: er frivilligt, de är inte skyldiga att erbjuda dig likviditet eller de bästa priserna till dig. Så varför erbjuder handel efter dygnet oss fler möjligheter? Kan jag handla efter timmar? Du kan ibland dra nytta av efterhandshandeln med APPL-aktier baserat på nyligen släppta nyheter, till exempel - du gissade det - en ny iPhone.