Din Guide För Att Trivas Som En Ensamstående Mamma

Din Guide För Att Trivas Som En Ensamstående Mamma

Jag vet vad som krävs för att en blogg ska lyckas som hemma mamma. De har telefonsamtalbutiker som testar en säljares förmåga att svara på frågor och vara professionell. Lär dig mer om hur du blir en virtuell assistent här!

Snabbspolning framåt (om du kan kalla en hård graviditet ”snabb”) 8 månader, och när jag gick i arbetskraft hade min blogg bara haft den andra kr3000/månaden. Lönen kan i början vara låg, men med tiden och ett heltidsschema kan du enkelt tjäna en heltidsinkomst. Försök att ta reda på hur många timmar i veckan du kan ägna dig åt ett betalande jobb, medan du fortfarande redovisar lite tid för att fokusera på dig själv. Frilansredigering och korrekturläsning passar bra för mamma som är detaljorienterade, har en gåva att upptäcka typfel och grammatikfel och har lite tyst tid att fokusera. Du kan lära allt du gillar... från datorprogrammering och Photoshop-tricks, till att skapa mobilappar och expertfotografering! Lönen är inte spektakulär, mellan kr3-5 för varje. Deras arbete är sällan "behöver vara här NU", så det är bokstavligen det perfekta jobbet för att stanna hemma mammor - de kan arbeta när barnet sover eller när pappa kommer hem.

Lägg in pengarna varje månad och rör inte vid dem av någon anledning.

Du kan också bjuda på tävlingar, och om du vinner tävlingen får du jobbet. Letar du efter vikarjobb medan du är gravid? 50 pengar tillbaka för Heinz 'majonnäs på Walmart. Amazon har en stor marknad som folk använder för att köpa och sälja föremål varje dag, till hela världen. Är du med mig? Ta mig till exempel. Det kräver en speciell arbetsplats med rätt kylning för lagring, men det är ytterligare ett av de flexibla jobben för mamma som är hemma som låter dig arbeta när och där du är fri.

Där har du det! Våra barn fick alla nya tennisskor för totalt 22 (de var ungefär kr7- kr10 till försäljning och över kr60 vardera till fullt pris, så vi sparat över kr150). Hon erbjuder en kurs, med namnet kr10K VA som ger alla verktyg och resurser som behövs för att starta din egen VA-verksamhet. Hur som helst, det är upp till dig! Frilansredigering tillhandahåller olika typer av redigeringstjänster för olika klienter. Jag har fått massor av e-postmeddelanden från läsare som har sagt att de verkligen uppskattade avsnittet.

Visste du att du kan göra mysteryshopping även i telefon? En sak du kanske tänker på är hur du får leverantörer så att du kan fylla i dina lådor? Om du hittar andra mystery shoppingföretag som inte är listade nedan, betala ALDRIG mystery shoppingföretaget för att registrera dig eller betala för att se deras inköpslista!

 • 28 000 till 52 000 dollar.
 • Som fotograf kommer du sannolikt att arbeta fler helger och kvällar, vilket kan fungera bra för mamma som vill ha hemma som vill tjäna mer pengar.
 • Ingen bestämmer sig för att vara en hemma-mamma för lönechecket - men om vi skulle tjäna en skulle det sätta oss i liga med några VD.
 • Du kan vara den personen, oavsett din kunskap eller expertis.
 • Låt oss anta att du kan se din budget bara lite bättre, använda kuponger, hålla en garageförsäljning och skrapa ihop bara kr170 av din budget för att lägga in en indexfond varje månad.
 • Så om en person donerar 40 uns mjölk per dag för en kr1 kan de tjäna extra kr280 per vecka.

Enskilt Förälder Med Få Alternativ

Det finns högar med dåliga också. Jag var gravid och kände att klockan tickade. Det är definitivt möjligt att tjäna en regelbunden inkomst hemifrån OCH tjäna tillräckligt med pengar för att trivas. Om du älskar att skriva så letar du säkert på dessa webbplatser för att starta din frilansskrivningkarriär hemifrån. Du kan ställa in dina timmar och ta så många eller så få klienter som du vill, vilket lämnar mycket tid för mamma.

Eller använd din ekonomiska ledningskompetens eller karriärfokus som din grund för att bidra. Du kan inrätta ett kontor hemma där du skulle kontakta och sedan marknadsföra dina tjänster. När vi har datumkväll är det normalt hemma. Blogga är något jag verkligen brinner för eftersom det har gett mig möjligheten att inte behöva gå tillbaka till jobbet, och om min inkomst fortsätter att växa kommer min man att kunna ge upp sitt jobb och hjälpa mig i branschen. Men vi vill visa dig de bästa betalande jobb som kan göra dig en anständig inkomst för din familj. Din bil täcks av deras ansvarspolicy på 1 000 000 dollar under varje hyresavtal, täcker eventuella skador på eller stöld från din bil, utan utgifter för fickan.

Bli certifierad av CAS eller SOA. Krukttåg I VECKA. Det finns webbplatser som Shutterstock och Dreamstime som gör att du kan fortsätta tjäna pengar om och om igen för ett foto. De säljer sina skapelser, till exempel smycken eller broderade presenter. När du arbetar hemifrån måste du ofta använda naptime för att slå ut lite arbete. Du behöver inte ens leta efter klienter som behöver sådana tjänster tack vare webbplatser som UserTesting.

23 per timme, med de bästa 10% av hälsobussar som tjänar kr100.000 och högre.

Få Betalt För Att Vara En "looker"

Du kan granska alla potentiella gästprofiler och de recensioner de har fått för att hjälpa dig att acceptera en bokning endast om du är 100% bekväm. Om du har kämpat med beslutet att spendera tid med dina barn eller tjäna pengar för att tillhandahålla ekonomiskt för din familj, kan dina bekymmer ta slut. Vissa frilansande grafiska formgivare tar ut tusentals dollar för varumärkespaket eftersom det finns så många småföretag och solopreneurs som vet vikten av att skapa en onlinevarumärkes närvaro men inte har tid eller färdigheter att göra det själva. Allt som säger att du kan tjäna 1 000 dollar imorgon säger inte sanningen. 50 - kr14 per timme, detta varierar beroende på företag se lista med rekommenderade företag här.

Om du funderar på att starta en blogg, kolla in den här enkla steg-för-steg-tutorialen som visar hur du startar din blogg och till och med får trafik. Det kommer inte att beordra en hög hastighet jämfört med att bli ett expertvitne, men det är en enklare uppgift. Oftast kan du skriva när du vill och var du än vill - så länge du naturligtvis uppfyller dina klienters tidsfrister. Jag tycker faktiskt att det är riktigt knepigt - för att du ofta måste räkna med att dina vänner och familj ska vara dina kunder.

Det är ganska coolt. Mamma som älskar att skriva, men också kan arbeta snabbt och med hög noggrannhet. Gina kunde ersätta sin höga femsiffriga lön på drygt sex månader som frilansförfattare - även om hon hade ett heltidsarbete och barn.

 • Som du kan se från vår lista finns det inte bara hemma mamma jobb idéer för betydande inkomst/karriär, men också bo hemma mamma jobb utan examen!
 • Shopify är en plattform som hjälper dig att inrätta en e-handelswebbplats.
 • Du har definitivt förmågan att få en deltidsinkomst och till och med en heltidsinkomst från att arbeta hemifrån, så länge du har drivkraften och rörelsen!
 • Det värsta i min situation var att jag inte ens hade ett bra betalande jobb att gå tillbaka till om jag valde att inte bli WAHM.
 • De skickar också gratisprodukter för att prova.
 • Det finns så många alternativ att undersöka och prova, och du har redan händerna fulla.

Telemarketing

Tyvärr känner många mammor maktlösa eftersom de inte kan hitta legitima möjligheter att arbeta hemifrån och ibland blir offer för Tupperware, handväska, kosmetika eller andra "fester" som vanligtvis debiterar dig mycket pengar framför att börja sälja och sällan resulterar i i den framgång du vill ha. Detta är en så enkel och kostnadseffektiv lösning för att få in några extra kontanter. Jag minns den känslan alldeles för bra. Du tjänar pengar tillbaka bara för att shoppa som du normalt skulle göra med Ebates. När du väljer ett jobb att göra som hemma mamma, se till att du tittar på de timmar som krävs av dig. Det var också viktigt att verkligen kunna berätta för läsarna om jobb som är legitima - så det är alla jobb vi (M M-teamet) har erfarenhet av, de vi har lärt oss om från läsare i M M Facebook-community , eller känna någon med förstahands erfarenhet.

Du kan också använda ett kvitto som är upp till en vecka gammalt.

Och här är den bästa delen, du kan ta med ännu mer. Direktförsäljning gör att du kan arbeta kvällar och helger. 2 timmar som daghemslärare; 3. 25 kreativa sätt att tjäna kr100 varje dag, han kommer att lära dig hur man kan tjäna pengar online medan han ger ett enormt värde till dina kunder. Betalningar placeras direkt på ditt Paypal-konto. Det tar lite prov och fel för att ta reda på vad som fungerar bäst för dig, och du måste drivas att fortsätta även när du vill ge upp, eller om andra ifrågasätter dina beslut. När du accepterar ett mysteriumshoppingjobb får du chansen att betygsätta butikernas kundservice. Heck, jag har mer än jag kan räkna med båda händerna!

Att hitta en plats att registrera sig är inte lätt.

Bli En Professionell Arrangör

Jag menar, det är några av de mest värdefulla och säljbara färdigheter vi har (om du skulle kunna sätta "föräldraskap" på ett CV). Du ställer in dina egna timmar och från ditt eget hem. Sponsring är när ett varumärke kommer att betala dig för att skriva om dem i ett dedicerat inlägg (eller flera inlägg) på din blogg. Mystery shoppers är oberoende entreprenörer som poserar som "shoppare" som betalas för att besöka lokala varumärken som en vanlig kund och rapportera tillbaka om olika aspekter av deras erfarenhet för marknadsundersökningar. Du kan använda Hurdlr för att ansluta till företagskonton eller kreditkort.

Även om du inte har för mycket kunskap eller expertis inom ett visst område kan du lära dig mycket mer online, lägga till det du vet och lägga till allt till salu. Du börjar bli överflödad med e-postmeddelanden och det kommer att vara mer hanterbart på ett annat konto. Några av mina favorit- och legitime shoppingföretag är: Skriv bara gratis gästposter för andra människors bloggar under förutsättning att de låter dig använda dina Amazon-länkar i artikeln. Airbnb är inte bara ett bra sätt att spara pengar på hotellrum när semestrar, men det kan också vara ett bra sätt att tjäna pengar utan att lämna huset. Är du på Instagram?

Tänk bara på det och vara passionerad om hantverket. Appen - är öppen för dem utan transkription erfarenhet. Du kan sälja dina stycken i lokala Facebook-grupper eller Facebook Marketplace, eller till och med en dag öppna en onlinebutik. Och du är inte begränsad till bara engelska. Min mamma gjorde hår och naglar hemifrån i 20 år. Uppenbarligen ingen.

 • Vill du hitta erbjudanden eller älskar Target?
 • De betalar kr15 per ljudtimme för att starta och arbeta med en mikrotask-crowd-baserad installation.
 • Klicka här för att kolla in det på denna webbplats.
 • Du hittar dussintals av de bästa jobben för mammor (och jobb för gravida kvinnor).
 • Jag läste mycket om bloggning.
 • Med det sagt, skickade jag våra barn till förskolan när de fyller fyra, men det är inte att säga att jag inte diskuterade hårt om att hålla dem hem för att lära dem under förskoleåren.

Stora Vistelse-hem-mammor Jobb

Du ställer in priset! Det kommer att ta lång tid att bygga upp dina fotografikunskaper när du börjar, men det kan vara ett bra jobb för mamma som är hemma om du väljer din genre noggrant. Håll fester för att visa upp saker som trettio-gåvor. Tjäna pengar för att göra undersökningar, titta på TV eller köpa online. Jag har varit i dina skor. När du blir bloggare inser du snabbt att det finns många uppgifter som du inte tycker om så mycket eller helt enkelt inte har så mycket tid för. Jag arbetar mycket på deltid på min blogg nu och jag tjänar mer pengar än när jag var på mitt företagsjobb.

Det fanns så många alternativ online för att bo hemma mamma jobb. Om du är listig eller konstnärlig kan du undersöka att starta ett Etsy-företag och sälja hantverk online. 5 heltidsjobb du kan göra för att tjäna pengar online eller hemifrån. Det finns dock flera sätt du kan förvandla din blogg till en inkomstkälla.

Den genomsnittliga lönen för en virtuell assistent är kr15.

Bli Snål

BestMark, Sinclair Customer Metrics, MarketForce, Intelli-Shop och Confero (Obs: )Jag har en underbar VA (virtuell assistent) som hanterar mitt affiliate-program för min e-bok och tar hand om min bokföring, och en annan som svarar på alla mina e-postmeddelanden och hjälper mig med små jobb som bara inte passar mitt att göra lista. Du kan schemalägga jobb runt dina barns scheman. Det finns platser där ute som kommer att betala dig för att ladda upp din fotografering, om deras kunder laddar ner den. Du har inte råd att inte göra det. Så, som ett arbete hemifrån mamma, jag har gjort min rättvisa del av sidostyr för att tjäna extra pengar och under hela min resa har jag hittat några fantastiska sido spelningar och jag har hittat några spelningar som var slöseri med tid.

Börja litet eftersom det kan bli ganska upptaget att vara hemma hemma och du vill kunna ge dina barn och dina hobbyer den tid de förtjänar. Naturligtvis kräver bloggning mycket mer än bara att skriva inlägg. Denna artikel publicerades ursprungligen på Care. Många marknadsföringsteam litar på avlägsen talang som du. Har du ett förmåga att skapa något som visitkort, skönhetsprodukter, benvärmare och mer? Och som Pinterest VA kommer du:

GRATIS DIY-skönhetsbok

Vanligtvis mycket låg. Jag tjänar allt från kr80 till kr150 i månaden från fokusgrupper. Varje kund fyller ut en stilprofil tillsammans med sina storlekar när de registrerar sig och det är där du kommer in.

NÅGOT som är en MLM!

Att släppa av och hämta barnen från skolan, spendera tid med dem och köra dem till aktiviteter efter skolan kan alla störa ett vanligt arbetsschema. Det kommer att eliminera mycket frustration som lätt kan komma in i ditt förhållande eftersom du båda anpassar sig till förändringarna i livsstil. De är alla inriktade på lärande och socialisering. Jag skulle gärna hjälpa dig att komma igång med din blogg!

Om du svarade ja på någon av dessa frågor kan du tjäna pengar som bloggare. Du kan sälja din bröstmjölk för cirka 60 dollar per dag. Hur man gör (och förlorar) kr2 000 000 dagshandel: systemet och berättelsen. Det finns många företag du kan ansöka om (för att hitta arbete). Behöver du erfarenhet för dessa SAHM-jobb? Vad sägs om en god ole-fashioned garage-försäljning? Om du snabbt kan upptäcka fel och grammatikfel kan du ha ett skott på att vara ett korrekturläsare från hemmet.

 • Leta efter flexibla möjligheter som låter dig ta hand om familjens inkomst.
 • Dessutom skrapar det jobb från alla andra webbplatser och från företagets webbsidor.
 • EatWith ger dig en plattform för att visa upp din kreativitet genom att ansluta dig till lokalbefolkningen och resenärer från hela världen!
 • När du har bestämt dig för hur mycket tid du kan ägna dig åt och vilken typ av jobb du vill, kan du börja leta efter möjligheter.
 • Klicka här för att registrera dig till Swagbucksand börja tjäna idag.
 • Det finns många karriäralternativ tillgängliga som ger dig friheten att vara hemma med dina barn medan du tjänar inkomster.

Du Har Inte Råd Att Vara En Hemma-mamma

EF Education First betalar upp till kr20 per timmes undervisning. On line Maps Quality Analysts, U. Reparera kläder och andra föremål. Även om du också kunde starta din egen blogg, fungerar framgångsrika bloggare ofta i flera år innan de kan tjäna pengar på dem. Jag tjänar nu 10 000 dollar/månad på min blogg, så allvarligt... om du fortfarande undrar hur man kan tjäna pengar som en hemma mamma är det verkligen möjligt! Jag hade planerat att tillbringa resten av mitt liv med min dotters far, men det var det inte.

Ja, med programvara som Canva, Photoshop och andra kan du designa grafik för bloggare och företag och tjäna pengar på dem.

Publicera E-böcker

Detta jobb-hem-jobb skulle vara bra för dig om du letar efter ett mycket flexibelt och högt betalande liv för att arbeta i din familj. Vid tidpunkten för detta inlägg är PetSmart i kategorin “double cash back”. Listverese, Hubpages, Money Pantry, MetroParent, Her View From Home, The Penny Hoarder, Knowledge Nut, HowlRound, Doctor of Credits, & Matador Network. En virtuell assistent (VA) är ett av de bästa onlinejobben för mamma som bor hemma. Detta kan vara din huvudsakliga hustle online eller så kan du också starta en blogg och ha en butik på din blogg där du leder människor till din Etsy-butik. Vi använder inte kreditkort, såvida vi inte är säkra på att vi kan betala hela beloppet när räkningen kommer.

Du kan också betjäna endast en skola - helst den som ditt barn går till. Fyll i grundläggande info (5min) 10 min undervisningsprov - (Virtuell intervju eller inspelad) Introduktion till undervisning (2-3 timmar) Spottklass (2-4 timmar) Kontraktssignering Börja undervisa barn! Om du har färdigheter eller idéer om hur man gör presentkorgar kan du tjäna pengar hemifrån från detta på sidan. Detta är skönheten i affiliate-marknadsföring. När min make, Kelan, lämnade sitt jobb arbetade han lite för att VIPKID undervisade engelska till barn i andra länder och älskade det!

Om du bara hade ett kaffe, en lunch ute och en middag per vecka, kan det snabbt lägga till över kr200 per månad. Möjligheterna är oändliga och det är enkelt att få en uppsättning som en, två, tre! Hur bra är det! Grafiska formgivare kan skapa en bokdesign, skapa logotyper eller annonser och designa en webbplats. Vi flyttade sedan till Nya Zeeland för att sortera ut våra jordbävningsskadade hyresfastigheter och mer än någonsin behövde jag tjäna pengar hemifrån.

Delta I Betalda Fokusgrupper

Jag hatade att lämna min dotter på daghem hela dagen, men min familj behövde min inkomst. Om du har tur har du färdigheter som fungerar i jobb som gör det. Här är mina favoritwebbplatser som erbjuder onlinekurser: 3 Spela media - kräver inte tidigare transkription erfarenhet, men de föredrar att du förstår ordbehandling. Se mitt kontanter i januari, en trevlig liten bonus för att shoppa online: Detta är ett bra jobb för mammor eftersom du gör ditt eget schema och arbetar runt din familjs schema. Lycklig intjäning! Jag behövde hitta ett sätt!

YouTube kan vara så tillfredsställande för mamma som bor hemma.

Utbildning för dessa tjänster betalas och varelser snart. Tänk på några faktorer när det gäller att välja rätt jobb för att få in lite pengar medan du också stannar hemma med barnen. Prova vår CV-byggare. Det är inte något du verkligen kan göra hemifrån, såvida inte det du erbjuder är hembaserat, till exempel att lära din "nya vän" att baka eller klippbok från ditt hem (inte något jag personligen skulle rekommendera). Knappast lägga till vår kärnkraft, knappast ens betala för matvaror. Många företag anställer chefer för sociala medier för att köra sina sociala mediesidor eller för att hjälpa dem att bygga sitt varumärke online. Du ställer in dina egna timmar och tar så många studenter som du vill.

Bloggning toppar min lista eftersom jag verkligen tror att blogga är den mest fantastiska vistelse hemma mamma jobb som någon någonsin kunde ha! Du kan hitta hur denna frilansförfattare gör över kr200 000 per år att skriva online och arbeta var som helst. Frågan om hur man kan tjäna pengar som mamma hemma är en av mina favoriter att svara på! Tänk också på för betald ledighet som du vanligtvis skulle få med heltidsanställning. Detta innebär vanligtvis att hjälpa webbansvariga och företag testa sina webbplatser. De betalar sina medarbetare som urverk, som jag älskar. Jag vet att det för en mamma till 3 små barn är svårare att hitta tid än en mamma till en nyfödd eller av alla tonåringar.

Diskussion

Om det inte är en möjlighet, var ihållande i din jobbsökning när du är redo att återvända till jobbet. Det ägs av Neilson (kommer du ihåg hela saken "Neilson Family"? )Att tjäna pengar för att visa någon de bästa lokala restaurangerna i några timmar eller hjälpa dem att handla gåvor är inte ett så dåligt sätt att tjäna extra pengar medan barnen är i skolan! Med fler människor än någonsin som letar efter sätt att bli friska och fitna finns det behov av tränare som kan hjälpa dem att vägleda dem på deras fitnessresa. Om du redan har lite erfarenhet antingen av undervisning eller handledning är det en utmärkt start och erfarenhet du vill betona. Istället för att inte göra något hemma när barnen har gått i skolan, kan du använda den tiden eller schemalägga lämplig tid för att städa hem och kontor för pengar.

Jag hade turen att min syster betalade för städning de första sex månaderna efter att jag födde.

Det finns mycket att tänka på när det gäller efterlevnad och de kvalifikationer och certifieringar du behöver. Ingen av dessa uppgifter kräver verkligen någon skicklighet eller ansträngning, och de allra flesta av dem kan göras helt på din egen tid, när du känner för det. Var noga med att välja en målgrupp som fungerar enligt ditt schema. (Jag skulle låta det vara min verklighet.) De bästa apparna som vi rekommenderar är:

Annonsera dina barnpassningstjänster gratis på SitterCity och vård. Du kommer också att tjäna mer om du bor på en plats där turister ofta besöker, till exempel en storstad eller en semesterort. (Behöver inte varje barn ett slut på skolåret?) Du behöver inte längre öppna en studio för att tjäna lite extra pengar som fotograf. Detta innebär vanligtvis att granska webbplatsen när du använder den... som en vanlig användare skulle göra. Efter att ha gjort mer forskning i en "mamma" Facebook-grupp som jag är ifrån, fick jag reda på att en mamma tjänade 23 000 dollar på ett år och donerade sin extra mjölk till Tiny Treasures. Jag har rekommenderat samma aktiviteter till vänner och familjemedlemmar som är svåra för extra pengar.

Pinterest

Det flexibla, fastställda ditt eget schema var perfekt för Jill som mamma för hemundervisning. Dessutom hjälper du andra att fånga minnen som kommer att vara evigt! Exempel på arbete som du kan göra inkluderar: Det kommer alltid att finnas behov av kvalitet och pålitliga barnomsorgsleverantörer, så det är ett annat bra sätt att tjäna pengar hemifrån. Jag älskar inte att tjäna pengar på det här sättet, för jag känner inte att det betalar bra för den tid och ansträngning det går - MEN vissa älskar det och det kan vara en enkel möjlighet att tjäna presentkort och poäng. Swagbucks är en annan av mina favoritundersökningswebbplatser.

Skapa Och Sälja Handgjorda Smycken

Som mamma som hemma kan det vara djupt frustrerande att försöka sortera igenom all information som finns om arbetsmöjligheter online. Det finns till och med en riktigt cool app för din telefon som du kan använda i butiken för att skanna streckkoden och se hur mycket pengar du kan tjäna på att sälja den på Amazon, även inklusive fraktkostnaderna. På några månader upplevde jag ökad försäljning och ett växande team av vänner som också vill dela med sig av produkterna. Om du har ett stort intresse för internet (forskning, bloggskrivning, forum och webbpublicering) och vill att din feedback ska få effekt, kan du överväga att arbeta för Lionbridge! Det är mer än de flesta mammor som arbetar utanför hemmet. Vi har faktiskt sett de här webbplatserna och vet att de är de bra.

Älskar du att hjälpa människor att leva sina bästa liv? Med lite planering, forskning, system och disciplin kan du enkelt utnyttja din repertoar av färdigheter och tjäna sitt hemma tillsammans med att hantera en familj. Bloggare, företagare, försäkringsagenter, advokater, författare, läkare och kyrkor kan också behöva transkriberas av ljudfiler.