52 Enkla Sätt Att Tjäna Extra Pengar Snabbt 2019

52 Enkla Sätt Att Tjäna Extra Pengar Snabbt 2019

Ta undersökningar online för snabba kontanter via Paypal. Lär dig hur du kontanter på korttidsuthyrning. Men för att utvidga överklagandet av dina filer kanske du vill skriva ut dina filer i de mest populära formaten, till exempel Microsoft Word eller Acrobat PDF, till exempel. Skanna dina livsmedel. Kolla in den här gratis utbildningen för att avgöra om detta är rätt val för dig och det kommer att visa dig hur du kommer igång. Jag har redan täckt detta ämne i ett annat blogginlägg, klicka här för att läsa det inlägget!

Sedan tjänar du ytterligare kr3 för varje månad du håller appen på din telefon. När du börjar sälja dina saker, kommer det att vara svårt att stoppa! Samma idé som ovan men på dina studielån. OneSpace Workplace, tidigare känt som Crowdspace, är en one-stop-shop för frilansare att matcha med tillgängliga jobb. Jag är alltid förvånad över de goda erbjudandena på Ibotta. Om du är mer säker på dina färdigheter kan du också marknadsföra direkt till webbplatser och bloggar. De erbjuder till och med möjligheter att peta-sit. Owen leder dig genom hur du gör din första vinst på 13 kr(med hjälp av ett verkligt exempel) i denna pärla i en guide till matchad vadslagning.

 • Och gissa vad?
 • För perspektiv har Forbes VIPKID som företagets första hemföretag på sin lista från 2019.

En virtuell assistent (VA) är ett jobb hemifrån som ger online-stöd för pengar. Nästan alla älskar popcorn! Människor hade inte mycket val. Du börjar med att skicka in en kort exempelartikel och du kommer sannolikt att börja som en 3-stjärnig författare, men du kan jobba dig upp genom att skriva mer och skriva bra innehåll. Du måste också skapa ett Amazon Payment-konto för att få betalt för ditt arbete.

Annars finns det många tjänster du kan hitta som hjälper till att redigera och bygga din show på plats som UpWork och Fiverr. I takt med att företagen tappar anställda vänder de sig i allt högre grad till oberoende entreprenörer för att tillhandahålla det som personalen brukade göra. Kontrollera om det inte krävs fonder. Vi pratar om snabbt och enkelt sätt att tjäna lite pengar när du har några minuter gratis. 99Design gäller endast grafisk design medan Upwork gäller nästan alla andra professionella tjänster. Du utför uppgifter för att tjäna poäng och korten kan användas online eller i butiken. Att sälja saker är ett bra sätt att tjäna extra pengar oavsett om du säljer saker du gör eller återförsäljer saker du köper. Ibotta är en cash-back-app som ger dig pengar tillbaka på vissa inköp.

Följ tillsammans med mitt experiment som växer två helt nya bloggar - en finansblogg MoneyTalk och en som heter SmartWP om WordPress, till ytterligare inkomstströmmar för mitt företag. Lär dig att handla forex med ett gratis demokonto, handlare har varit kända för att spendera till och med 6 till 12 månader på ett demohandelskonto innan de slutligen genomförde övergången. Appen Achievement låter dig tjäna poäng som kan lösas in för kontanter eller Amazon-presentkort. Webbplatser som SoundBetter låter dig sälja dina tjänster som låtskrivare, producent eller sessionmusiker till tusentals kunder per månad.

Sälj Dina Egna Saker

Normalt antar WooCommerce att du driver en enda leverantörswebbplats. Klicka här för att registrera dig för en gratis workshop om att bli en korrekturläsare från hemmet! Du kan tjäna kr7 kr21 per timme eller mer om du starta ett eget företag transkribera. Du kan tjäna pengar korrekturläsning hemifrån eller någon annanstans för den delen.

Om du har en förkärlek för att köpa och sälja, kan du använda Flippa, och dess högre ände motsvarighet, Deal Flow Brokerage för att köpa och sälja webbplatser med vinst. De vill hellre att människor bara arbetar hemifrån för datainmatningsuppgifter, så det finns gott om möjligheter för den här typen av arbete. Din framgång som författare är helt under din kontroll. Handel med hög sannolikhet: hur man hittar a + -handel. Betalning för nya arbetare hålls i tio dagar innan den släpps till deras Mekaniska Turk-inkomster. 50 undersökning, där de högre betalande undersökningarna tar längre tid att besvara.

Människor har fallit för nätverksmarknadsföring, pyramidscheman och affiliate-marknadsföringsbedrägerier sedan innan nätet började.

Gör virtuella udda jobb på TaskRabbit

Hur fungerar Ibotta? En av de mest återlösande aspekterna av Chegg är det faktum att det är tillgängligt dygnet runt. Registrera dig för appen genom att besöka ShopTracker. 05 De två fokusgruppsajterna som visar hur du hittar fokusgrupper online som betalar dig mellan kr50 och högst 500.

Och ja, det finns fortfarande pengar att göra med en ideell verksamhet! Allt du behöver göra är att lägga till ett skript från Google till din webbplats och börja visa annonser. CashCrate har funnits mycket länge och det är en av de äldsta GPT-webbplatserna (Get Paid To). Lös in dina poäng för presentkort, resmiljö och mer från över 75 bästa detaljhandels-, restaurang- och resepartners. På det här sättet kommer de att stimuleras att dela ditt innehåll med sina egna målgrupper (vilket kan vara ett stort sätt att generera din första försäljning - det hjälper om du använder en av de bästa CRM: erna för småföretag - och börja bygga din egen försäljning gemenskap!) Huset är nyckelfärdigt, det finns redan hyresgäster på plats, och dessa hyresgäster har visats. Du kanske blir förvånad över att se hur mycket du spenderar på saker du egentligen inte behöver. Som sagt, det finns ett företag för detta eftersom människor är ute och gör att det händer.

Sedan finns det den större och mer attraktiva webbplatshandledaren.

Skapa DIY eller matlagningsvideor

Om du är bra på att hitta värdefulla böcker i gott skick kan du kanske göra det till ett lönsamt sidoföretag. Även om det kan vara ett bra ställe att bygga din publik för din egen blogg eller hitta kunder för din konsultverksamhet, med Medias nya partnerprogram, kan du nu tjäna pengar online när någon läser dina artiklar. Återigen kommer allt som är värt att bli svårt. Ovanstående tips hjälper dig att gå i rätt riktning. Dessutom, när någon beställer ett objekt från din butik, skickas det till dem på begäran. Detta fungerar med nästan alla ämnen som du är stark i - matematik, vetenskap, främmande språk och till och med testförberedelser. Det finns många skäl till varför vi vill eller behöver arbeta hemifrån.

Jag kan till och med hjälpa dig att få det att hända, om du läser mitt inlägg om bloggning, How I Have Over 1.097 757 från Blogging. Anta att du köpte en produkt online och efter en tid eller i morgon märkte du att samma produkt hade ett enormt prisfall. Inga auktioner på nätet slutar på otydliga timmar.

När du handlar på en Dosh-partnerplats med ett kort som är anslutet till ditt konto får du kontanter deponerade direkt till din Dosh-plånbok. När du hittat att företaget erbjuder dig mest pengar för dina böcker fyller du i lite information Skickar ut din bok och får betalt! En miljardär Warren Buffett har en vana att använda cashback, kuponger och kuponger, varför inte du. Tillverkningen hanterar frakt och hantering för dig.

Bli en Mystery Shopper

Det är där Earny kommer in - de automatiserar allt. Du kan ansöka som hundvandrare för att få din egen profil med på Wag! Eftersom detta är en lång artikel, skapade vi en innehållsförteckning nedan för enkel navigering. Pinterest är en enorm källa till onlinetrafik men de flesta företag och personer som har bloggar och webbplatser har inte nödvändigtvis tid eller kompetens att använda den visuella sökmotorn till sin fördel. Du kan börja ta emot donationer på några olika sätt. Detta måste vara en av de enklaste metoderna för att tjäna pengar online utan att verkligen göra några ansträngningar eller förändringar i ditt beteende.

Klicka här för att lära dig hur du öppnar din öppna poolhallverksamhet. Vad är drop shiping? Företagare är ofta villiga att betala ett bra pris för en välskriven artikel som de kan använda, och du kommer att få snabba kontanter som ett resultat.

 • I början, som allt annat, kan vi bli riktigt glada över det.
 • De har en 4.
 • Om du söker runt kan du till och med kunna tjäna ett par dollar på dina favorit-TV-program på Netflix.
 • Föreställ dig att du gjorde det till Deal or No Deal istället för att bara titta på det!
 • Liksom Airbnb som låter dig vara värd för resenärer i ditt hus, låter Desktime du hyra ett rum till lokala entreprenörer som hoppar efter billiga kontor.
 • En redaktör gör förändringar och förslag för att förbättra den totala kvaliteten på att skriva.
 • Visste du att företag kommer att anställa dig för att testa webbplatser och ge feedback.

Marknadsundersökningar och SEO-jobb

Om du gillar att köra runt och umgås med människor kan köra för Uber eller Lyft vara rätt för dig. Människor vill ha någon som de kan lita på för att ta hand om sina husdjur medan de är utanför staden. Tänk alltid på sådana kreativa idéer som sparar och tjänar pengar snabbt. Och mycket mera! (4) Lär dig hur du klickar på: Börja din egen biltvättverksamhet med en liten investering och tjäna 100 dollar dagligen. Ta donationer eller be om mycket lite.

Det finns massor av sido-rörelse möjligheter att tjäna mer pengar hemifrån men kräver en långsiktig investering.

Jag vet en sak eller två om ljudböcker. Från armband till telefonväskor, ringar, möbler och mer är Etsy perfekt för alla som är kreativa och vill sälja sina handgjorda skapelser. Överväg att söka efter frilansjobb via webbplatser som Upwork, Glassdoor eller Remote. Klicka här för att lära dig hur du startar din fastighetsföretagare.

Viktigt inte alla Disney släpper omfattas av valvet och endast de sanna klassikerna kommer att upprätthålla en sådan efterfrågan. Som någon som har varit nedsänkt i ett antal onlineindustrier ganska länge, vet jag en sak eller två om vad som krävs för att lyckas på denna arena. Fler och fler väljer att arbeta hemifrån och försörjer sig väl.

Annars har du mött olika fraktkostnader, försöker du alltid hitta ut nya marginaler etc.

Knäckt

Detta skapar ännu en möjlighet för dig att tjäna pengar online och på din fritid. Detta är fördelen med frilansande arbete. Du kan komma igång genom att erbjuda dina tjänster som innehållsförfattare på en webbplats som Upwork. Du kan antingen starta ditt eget företag eller jobba för en byrå, Sarah B. Det finns många sätt att generera en inkomst passivt på internet, av vilka många börjar grunden till att ha en blogg, generera betydande trafik och bygga en publik och en lista. Det finns alltid många individer och företag som är villiga att spendera några hundra dollar per år för att någon annan ska förbereda sina skatter.

Även vanliga böcker kan tjäna pengar. Och efter att ha provat dem alla måste jag hålla med. Starta en remisstjänst. Gratis forex trade copier @ forex factory, utan någon typ av handelskopia kommer du i slutändan att studera allt på egen hand, men ändå som kan vara en lång och också dyr metod. Om du undrar vad du ska betala ska du titta på lokala annonser, men du kan förvänta dig att få betalt över kr9ph även om du inte är utbildad i barnomsorg. Läs de 7 enkla stegen för att bli frilansförfattare.

Målet spelar ingen roll.

Ta En Biltvätt

Rob skapade en gratis verkstad för att förvandla din passion för att besöka sparsamhetsbutiker, gårdsförsäljning och loppmarknader till en lönsam återförsäljningsverksamhet - på bara 14 dagar. Om du har en fantastisk röst och älskar att läsa, så kan du bli en ljudbokberättare i din framtid. 30%, CIT erbjuder ett mycket attraktivt online-sparande med hög avkastning för att hjälpa dig att lagra och växa dina kontanta tillgångar på ett säkert sätt. Prata om att tjäna 100 snabbt! Här är två ansedda företag att registrera sig för: Under 2019 sås nästan 5 miljarder videor på YouTube varje dag! Vem som helst kan skicka in ett gratis plugin till WordPress.

Du kan bli ombedd att skriva en artikel eller korrekturläsa något tekniskt skrivande. Till exempel erbjuder just nu Chase Bank kr200 kontanter för att öppna ett checkkonto och sedan ytterligare 150 kontanter för att öppna ett sparkonto. Du kanske inte får så mycket ut från början, men det skiljer dig från alla andra förare och dina recensioner kommer att indikera just det. • binära alternativ med bill williams-indikatorer, när MFI misslyckas med att spegla en trends nya extrem, är trenden i problem. Det finns verkligen inget bättre än att inte behöva oroa dig för att hitta parkering eller vem som ska bli den utsedda föraren. Om du gillar att köra men inte gillar att prata med människor kan det vara det bästa alternativet att leverera mat. Klicka här för att läsa hur du kommer igång med din produkt montering verksamhet.

Virtuell Rekrytering

Du måste vara tillräckligt diskriminerande för att vara säker på att det företag du letar efter är ett fullt legitimt företag; annars kan du lätt ha tagit en tur. Detta är ett av de äldsta och mest kända sätten att tjäna pengar online. Rynker du när du ser grammatiska misstag?

Faktum är att du kan börja investera i sällsynta mynt med bara kr100 och ingen erfarenhet av mynt överhuvudtaget! Om du gillar att vara utomhus och arbeta med händerna kan det här vara affärsidén för dig. Och snälla dela dina egna idéer i kommentarerna! Om du har en smartphone och ett Instagram-konto kan du tjäna upp till kr200 per dag. Goda nyheter, I det här blogginlägget kommer jag att prata om exakt det! Bygg din portfölj: Och även om jag har sett min rättvisa del av framgång, har det inte alltid varit lätt. I dag är Pinterest mycket populär för att få trafik.

Hur Man Tjänar kr45/timme

Det som händer är ofta att vi stöter på skrupelfria Internet-marknadsförare (IM) som har mindre än altruistiska avsikter att få ut pengar från dig snarare än att hjälpa dig att göra det. Som exempel, om du är en bra simmare kan du kanske hämta en leksakspass på helgen på ditt lokala rekreationscenter. Om du har utmärkta skriv-, grammatik- och hörselfärdigheter, överväg att leta efter ett legitimt onlinejobb som transkriptionstjänst. Du behöver inte investera några pengar i det. Få betalt för att gå utomhus och jag tullar inte. Har du ett starkt öga för fotografering? Fiona är en gratis sökmotor som hjälper dig hitta den bank som betalar den högsta räntan i ditt område. Du måste vara jättebra med barn om du vill gå vidare med den här.

Och även om det är ett av de mest begränsade företagen eftersom du bara kan ta betalt för den tid du kan tillhandahålla, gör många onlinebussar hundratals eller till och med tusentals för sina paket. Hur snabbt din ansökan godkänns beror på efterfrågan i ditt område. Vi rekommenderar att du använder AdSanity, det gör att du kan hantera Google AdSense såväl som dina egna annonser. Det finns massor av appar som låter dig tjäna pengar för att göra en mängd saker-ta undersökningar när du är på språng, shoppa, spela spel, göra uppgifter etc.

Så här menar jag med det: Jag är ett stort fan av att blogga eftersom jag älskar att skriva och få kontakt med människor över hela världen. De har betalat tillbaka över 500 miljoner dollar till smarta köpare som du. Att skriva e-böcker. Detta är den webbplats som kommer att betala dig för att utföra olika onlineuppgifter Nielson Digital - Ladda ner den här appen och låt den köras i bakgrunden Inkomstpotential: Ett test tar vanligtvis cirka 15-20 minuter.

Annonsera På Din Bil

Du måste vara bekväm att berätta för folk att de behöver ta bort röran, hyra möbler etc. Du kan aldrig sälja kuponger för gratisartiklar, och du kan bara sälja 25 kuponger - eller upp till 100 USD - varje månad. Tjäna 1% kontant tillbaka på alla andra köp. Lyft erbjuder för närvarande en inkomstgaranti på 1 000 USD under de första 30 dagarna. Om du har en flare för ord kan du få betalt för att skriva om dina hobbyer eller erfarenhet inom ämnen som sträcker sig från föräldraskap till marknadsföring. De tar ut relativt låga provisionskostnader för förmånen att ansluta dig till köpmän, och köpmännen på dessa webbplatser tenderar att erbjuda mycket högre procentsatser eller fastställa dollarbelopp.

Det är också 100% gratis.

Har En Garage-försäljning

Men genom att skriva den bästa boken som möjligt och tillfredsställa läsarens förväntningar kan du öka dina chanser att lyckas. När du har sparat tillräckligt med poäng kan du byta in dem för resmiljöer, presentkort eller PayPal-kontanter. Du får välja dina egna skattesatser och du är täckt med 1 miljon dollar i ansvarsförsäkring. Hur man handlar med råolja: från grunder till tips + strategi. Forum är ett bra sätt för din publik att få en-till-en-råd från dig. Några platser för att komma igång inkluderar: Och din egen publik, oavsett hur liten, är vanligtvis det bästa stället att börja. Företag i alla storlekar har ständigt behov av att få in fler kunder, det är där du kommer in med din affärsidé. Sedan lägger du till ditt eget varumärke och säljer produkterna igen.

H5> Skriv en kommentar

Du kan klippa gräsmattor, rake löv, spade snö på vintern eller göra grundläggande trimning och landskapsarkitektur. Mitt tips 1 för att hitta en bank som passar dig är att kolla in Fiona. Medlemmar kan tjäna pengar, belöningar och ingå i en kr10.000-pris per kvartal.

Men i en liten nisch kan du skilja dig själv och verkligen sticker ut.

Innan du bestämmer dig för att börja nå alla dessa frilansskrivande företag måste du ha en närvaro på nätet. Även om du inte gillar dina skrivfärdigheter eller har en programmeringstalent kan du fortfarande göra frilanstranskription. Din bok görs tillgänglig i Kindle-butiker runt om i världen, och du kan samla upp till 70% av täckningspriset för varje såld. DesignCrowd är ett bra ställe att hitta logotypdesignprojekt. I så fall kan du tjäna pengar online genom att erbjuda din feedback och testa för användbarhetsfel. Webbplatsprovningsuppgifter baseras på kundens instruktioner. Det är där du kommer in. Utvärdera produkter innan de träffar hyllan.

QuickRewards

Det är därför Microsoft försöker öka användningen av sin egen sökmotor, Bing. Hur många artiklar finns det om att tjäna pengar online? Om du vill tjäna allvarliga inkomster på nätet kan det vara värt att gå "all in" och starta ditt eget online-företag. Med Swagbucks kan du till och med tjäna gratis kr10 som ett incitament bara för att registrera dig. Topp 10 bästa översyn av programvaruplattformar för online-handel 2019, du kan också använda deras iPhone- eller Android-app för att komma åt ditt konto och göra affärer. Du måste titta på alla program i en specifik spellista, så var beredd och gör popcornen redo! Andra marknadsplatser för fotografer inkluderar SmugMug, 500px och PhotoShelter. När du har visat dig en betrodd arbetare, kan du ansöka om en Zaarly skyltfönster att få fler kunder till dig.

Letar du efter de bästa sätten att tjäna pengar online som INTE är bedrägerier? Detta kan göra det möjligt för dig att marknadsföra din e-bok på flera plattformar för större marknadsexponering. Inte på alla sätt kommer du att bli rik snabb. Hur man blir miljonär och blir rik på rätt sätt. Subtila förändringar i din leveransrutin kan göra eller bryta dina förväntade timinkomster. De betalar inte lika mycket som några av de andra alternativen som vi har markerat, men du kan gå med i grupper på webbplatser som Survey Junkie, Swagbucks och IPSOS som betalar ut via Amazon presentkort, check eller PayPal. MER IDEER ATT GÖRA PENGAR:

 • Lönen börjar på kr100 för 50 000 sidvisningar, så detta är inte en garanterad betalad artikel, men det kan potentiellt vara mycket givande.
 • Förra året ensam tjänade jag över kr400 000 från den här bloggen.
 • Sök bland tusentals tillgängliga lokala jobb, inklusive deltidsjobb och fjärrjobb.
 • Jag menar, de människor som säljer alla dessa miljonärplatser tjänar pengar, eller hur?
 • Medlemskapssidor har exploderat i popularitet nyligen.

Kreativa Sätt Att Tjäna Pengar

(CPM betyder "kostnad per tusen visningar", där M är det romerska siffran för 1 000.) Mikrojobb kan vara kul att slutföra och allt du behöver är en dator och internetuppkoppling. GRATIS GUIDE Steg-för-steg-guide för att få ditt första jobb-hem-jobb Få fem gratis tips om hur du landar ditt första jobb-hem-jobb och registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Med din nisch etablerad är det dags att bygga ut din profil, skapa några relevanta prover som visar upp dina färdigheter och börja tonhöjd. Varför har inte den person de anställer är du? Han kunde städa upp i sin fritidslärare på VIPKID, på onlinebedömningsföretag som erbjuder engelsktalande lektioner till kinesiska studenter i åldrarna 4 till 12. Detta är en webbplats för föräldraskap med tips och guider för föräldrar. Du förstår att de tar bort all identifierbar information från uppgifterna. Gå igenom Craigslist eller Upwork och hitta datainmatning och administrativa jobb för dig själv. I princip köper du produkter (i bulk är bäst) och skickar dem till Amazon så att de kan lagras. Klicka här för att lära dig hur man kan tjäna pengar på Instagram.

Swagbucks - Du tjänar poäng, kallad SB, bara för att titta på videor, svara på undersökningar, upptäcka specialerbjudanden, shoppa eller söka på internet. Det här kan vara lite riskabelt, men det finns människor som tjänar liv genom att köpa varor i lågprisbutiker (T. )Om detta verkar för riskabelt att pröva, kan du överväga att sätta in pengarna på ett högkurssparekonto. InboxDollars belönar dig sedan för att du tittade på dem med ditt val av gratis kontanter eller presentkort för populära märken. Det här är oftast små uppgifter som tar sekunder att slutföra, som att märka en bild, göra en Google-sökning, separera text från bild etc. För mig kände det som om alla försökte sälja mig något på min resa för att tjäna pengar.

Skicka ett vinnande namn eller design på Squadhelp.com

Studenter ställer en fråga om ett uppdrag eller en lösning på ett problem och handledare kan bjuda på frågan som ska väljas som godkänd handledare. För att komma igång, besök https: Gör upp till kr25 per timme! Att ladda en schablonbelopp är lättare än att hålla reda på vyer eller klick. Kolla in vår InboxDollars-granskning.

Tjäna pengar online som lärare för Skooli

Om du är lärare kan du få en möjlighet att sälja dina lektionsplaner på en webbplats som heter lärare betala lärare. Se till att följa lagarna om livsmedelssäkerhet och ha kul. Du kan döda hundben eftersom (1) sällskapsdjursprodukter är en industri på 65 miljarder dollar och (2) din konkurrens blir smal. SoftwareJudge betalar dig för att granska programvaran som de producerar. Det är vanligtvis mindre än hundra dollar att registreras i de flesta stater, men när du är registrerad kan du ta ut vad du vill ha för dina tjänster. De flesta kunde använda lite extra pengar, och det är ingen tid bättre än nuet. Kolla in Cardpool. Varje gång någon köper ditt innehåll - får du hälften av kontanten.

Bli En Ryttare Eller Förare

Om du har en smartphone har du tur. Appar som Ibotta och SavingStar kan erbjuda kontantrabatter på dina matköp genom att ta en bild av ditt kvitto med din smarta telefon. Du kan faktiskt tjäna heltidslön med bara några timmars arbete per dag.

Här är en fantastisk artikel från JerryRigEverything om att starta en mobiltelefonreparationsföretag. Du kan hitta alla typer av spelningar på Upwork. Ända sedan idén om onlineauktioner kom till har marknaden för onlineförsäljning ökat. Jag försökte många undersökningswebbplatser för att se vilka som fungerar bäst. Du fyller i ett frågeformulär (antingen online eller via telefon eftersom de ibland ringer dig om de behöver fylla öppna kortplatser) och om du är berättigad till smakprovet väljer du helt enkelt en av de tillgängliga tidsluckorna, säger Chelsea. Har du ledig tid på dina händer? Faktum är att vi har skapat den här kompletta guiden om hur du klipper kabel och fortfarande tittar på dina favoritprogram!

Den här artikeln är speciellt utformad för att hjälpa DU att tjäna 500 dollar snabbt under 2019 och därefter. Här är några du kan prova: De erbjuder möjligheter på spanska, tyska, italienska, kinesiska, arabiska, japanska och andra språk och är specialiserade på juridiska, medicinska, tekniska och andra områden. Jag låter dig göra din egen forskning om den här. Och jag talar av erfarenhet. Nu måste jag säga er att inte alla undersökningar är så roliga och att inte alla betalar detta bra, men då och då får du en bra sådan som den här! Om du kan tillgodose efterfrågan kan du bara ha dig själv en deltidsverksamhet.