20 Bästa Legitima Arbeten I Hemmet (anställa Nu!)

20 Bästa Legitima Arbeten I Hemmet (anställa Nu!)

Dessa dagar behöver varje företag en webbplats för att lyckas. Men de föll också in i andra kategorier. Det genomsnittliga lönsområdet för denna karriär är cirka kr50 000. Jobb som ber dig lägga upp annonser online, saker kuvert eller montera produkter och hantverk från ditt hem är troligtvis bedrägerier.

Det kostar inte mycket att komma igång. Liveops betalar varje timme men erbjuder flexibel arbetstid. Men sociala medier tar tid och kunskap. Du kan också tjäna en kr1 bonus för att komma igång.

Uppgifter kan innehålla praktiskt taget alla administrativa uppgifter du kan tänka på - inklusive hantering av e-post, bokföring, slutförande av försäljning, kundservice, redigering av webbplatser och mycket mer.

Det beror på att massor av falska Amazon-arbete från hemjobbsajter har skapats av bedragare som utnyttjar företagets popularitet. Det enda verkliga kravet på detta jobb: De med rådgivningserfarenhet och utbildningsbakgrund kan tjäna från kr15 till kr25 per timme, medan seniorledare med över 10 års erfarenhet till och med kan tjäna upp till kr50/timme. Gillar du att jonglera med flera klienter? FlexJobs har tusentals företag med legitima jobb hemifrån och vi har sammanställt en lista med 20 högprofilerade arbetsgivare för att hjälpa dig med din sökning!

Du kan kommunicera med potentiella kunder via sajten och boka betalande spelningar.

Höglönande Virtuella Assistentjobb

Att lista de bästa jobb-hem-jobb är svårt, eftersom precis som traditionella jobb, beror mycket på vad du vill ha i ett jobb och vilken kompetens och erfarenhet du har att erbjuda en arbetsgivare. Om du behöver pengar är snabb bloggning inte karriären för dig. När du söker efter jobb-från-hem-möjligheter hjälper det om du har rätt tankesätt, säger Ben Taylor, grundare av HomeWorkingClub. Letar du efter en ledarskapsmöjlighet? Det är också ett plus om du har kundtjänst eller tidigare erfarenhet i branschen. Du kommer att arbeta med en chef för att hjälpa till med schemaläggning, förberedelser för mötet, ordna researrangemang och motsvara klienter eller affärspartners för verkställande räkning. Kolla in min artikel om hur man blir en livcoach och överväg den här Life Coach Certificate Course. Det beror på ditt kompetensområde.

Men de är enkla sätt att komplettera din inkomst och ge några extra pengar. Dessutom, om du spenderar tid på saker som att surfa på internet eller rulla oändligt genom din telefon, kan du lika gärna prova dem. Det har en mängd tillgängliga jobb hemma. InstaGC ger dig poäng när du slutför undersökningar, söker på webben, tittar på videor och handlar online. Att tjäna 80 + per timme med din egen virtuella bokföringsverksamhet är möjligt. Starta upp din dator, skapa några flygblad, kontakta några upptagna hundägare och få en planerad rutt! Dessutom är det viktigt att satsa på att skriva och posta dina listor. Du kan arbeta hemifrån och göra datainmatning för det här företaget.

Webbplatstestjobb

75 per 100 översatta ord. De flesta tar inte mycket tid att göra heller, så de är värda att prova. Oroa dig inte om du inte är tillräckligt bra. I verksamhet sedan 2019 har BELAY erkänts som en nationell ledare inom ideella och bokföringslösningar. Du behöver en vänlig inställning och starka kunskaper om kundtjänst. BLS-tillväxtutsikterna för detta yrke är "mycket snabbare än genomsnittet", med 23 procent av tillväxten beräknade under 10 år. De har även en kurs som lär dig hur du får ut mesta möjliga av Pinterest. Vi talar inte om att undervisa engelska litteratur till gymnasieelever - det kräver minst en lärarexamen.

Yay för människor! Det är bara några legitima jobb-hem-jobb att tänka på. Var helt tydlig om din ersättning - kvantiteten fast och variabel och när du kommer att få betalt. Du översätter i huvudsak mobilappar till olika språk.

Om du har en förmåga till grammatik, kan upptäcka typfel eller lätt kan fixa otroliga felstavningar, kan korrekturläsning vara saken för dig.

Franchiseägare

Om du är seriös när du lär dig att bli korrekturläsare bör du helt överväga att ta kursen Korrekturläs var som helst. Det finns till och med webbplatser som du har skapat din butik för just detta ändamål, såväl som att du kan använda de verktyg som krävs för att designa, skapa och till och med producera dina produkter. Positioner är tillgängliga inom transkription, översättning, lingvistik, teknik, marknadsföring, finansiering och försäljning. Du kan kolla sidan för Robert Half Internationals fjärrjobb. Företagare vill ha professionella webbplatser för sitt utrymme på internet. Detta är ett globalt företag som anställer människor från hela världen. Det var när hon startade sin kurs Proofread Anywhere. Om beskrivningen bara innehåller några få punkter eller gör att det låter som att jobbet blir snabbt och enkelt kan det vara en bluff.

Företaget har inte alltid tillgängliga positioner, men ibland gör det. Med huvudkontor i Scottsdale, Arizona, serverar Liveops de högteknologiska, finansiella, detaljhandels-, sjukvårds- och försäkringssektorerna. Allt som krävs är att vara medveten om möjligheterna. Du har haft en professionell karriär, och nu, av någon anledning, är du inte längre intresserad av den traditionella vägen. Gatan, men om du vill arbeta i affärer eller teknik måste du förstå hur värdering och eget kapital fungerar. Företag letar alltid efter betatestare för att testa nya produkter eller tjänster. Genom att gå med oss ​​kan du dela organisation med andra oavsett deras livsstil. Mycket varierande.

Executive VA

Som teknisk författare ansvarar du för att skriva användarhandböcker och annan dokumentation. Massor av legitimt arbete hemifrån finns i karriärsektorer som erbjuder goda löner och anställningsutsikter. Du måste vara inskrivad eller studera en examen för att kunna undervisa genom dem. Som en oberoende entreprenör för företaget behöver du en fasttelefon för att utföra alla affärssamtal samt en fjärrtelefontjänst. Problemet är att det tar en lång tid att tjäna tillräckligt med poäng för att faktiskt få en belöning. Om du gillar telefonarbete blir du en "Goodstarter" med det här företaget. Vilka jobb finns tillgängliga på Dell? Om du är ny inom frilansskrivning, kolla in min väns kattkurs - Få betalt för att skriva för bloggar för att komma igång.

Datainmatningsarbete Hemifrån Onlinejobb

Det ger dig mer frihet än något heltids- eller deltidsjobb. Du kan söka på jobbtavlor som ZipRecruiter och faktiskt för att se vem som anställer. Tror du att arbeta hemifrån innebär kompromiss med din karriär? När din fastighet är ledig tjänar den inte pengar - den kostar dig pengar. Men det betyder inte att det inte finns några bra jobb. Det finns ett antal webbplatser online som letar efter infödda engelsktalande för lärare ESL (engelska som andraspråk) -studenter. Detta företag anställer virtuella callcenteragenter från USA och runt om i världen.

 • Hur snabbt kan du skriva?
 • Det betalas ut efter att du har anställts.
 • Det krävde mycket arbete men vi ville verkligen skapa den ultimata guiden för legitimt arbete hemifrån.
 • Är du målorienterad och älskar att tjäna pengar?

Tekniska Jobbar

Men av en eller annan anledning är inte alla utskärda för det. Du kan arbeta så mycket du vill. Även om medicinsk transkription är vad som vanligtvis tänker på, är faktumet att det nu finns mycket mer behov av allmänna transkriptionstjänster. De tar order från kunden och skickar dem vidare till en tillverkare eller grossist, som sedan skickar varorna direkt till kunden. Om ja, fortsätt att läsa. Om du arbetar heltid kan du göra mer än att jobba deltid. Det finns dock några viktiga överväganden att tänka på.

Registreringsassistent II

Det kan innebära att moderera kommentarer, uppdatera sidor, annonsera och mer. Sjukförsäkringsleverantören Aetna letar efter avlägsna anställda. Naturligtvis kommer det att variera baserat på din plats, års erfarenhet och kunskapsområde. Oroa dig inte om du inte har en examen eller tillräckligt med utbildning.

Annonsen innehåller företagsnamnet och har inte sökande svar på en blind e-postadress. De har till och med handledningspositioner tillgängliga för vuxna elever som behöver handledningstjänster. Fjärrteknologier har gett sysadmins en möjlighet att utföra sina jobb hemifrån. Det tillhandahåller tjänster över hela världen och driver leveranscentra i 24 länder.

Min Rekommendation

Det finns ett antal företag och branscher som behöver resebyråer från hemmet, inklusive flera kryssningsbokningswebbplatser, American Express, som erbjuder reserådgivning som en del av sin concierge-tjänst, och Disney-orienterade organisationer som Travel With Magic. Om du är den typ av person som är självmotiverad och bekväm att arbeta på egen hand hemma, njuta av sådant arbete som e-postkundservice, datainmatning och granskning av produkter, är du personen vi letar efter. De är mer konkurrenskraftiga och kräver mer erfarenhet än andra jobb, men när du är i är du i. På webbplatsen anges att lön fastställs från fall till fall och lärare betalas varje timme.

Dussintals webbplatser listar jobböppningar för representanter för callcenter, inklusive Upwork. Ökningen av internet har skapat möjligheter som inte ens fanns för bara några år sedan. Sedan publicerar de det online, säljer det åt dig och skickar det till din kund. Minimilönen är cirka kr0. Du kan också tjäna extra pengar genom incitament. Som ett resultat är tekniska supportrepresentanter viktiga för att säkerställa tillfredsställande kundupplevelser. Enligt National Consumers League and Bedud. Betalning sker två gånger per månad den 15 och sista dagen i månaden.

Konkurrenskraftig lön och bonusar. För det här måste du ha en magisterexamen och tidigare erfarenhet av undervisning. Så upptäck en skola inom ditt eget samhälle just nu genom att skriva ditt postnummer i den enkla programsökaren nedan!

Internetforskningspositioner:

Baserat i Chicago, Illinois, är AbbVie ett biofarmaceutiskt företag som tillverkar och marknadsför terapier och läkemedel som skapats för att behandla sjukdomar och olika medicinska tillstånd. Detta är ett onlineföretag som anställer registrerade sjuksköterskor för telefontest. Men det finns också en stark efterfrågan på avlägsna, deltidspersonal som har rätt kunskap och utbildning. När du hittat ett jobb kan du avbryta och om du inte tycker att det är värt det kan du begära en återbetalning... så det finns ingen verklig risk. Och du vill inte ge ut personlig information, till exempel ditt personnummer, till en konstnär eller hoppa igenom en massa bågar bara för att ta reda på att jobbet är legitimt men lågt betalande. Glödlampor bör gå över huvudet just nu.

BLS-uppgifterna klumpar samman sociala mediespecialister med andra typer av PR-specialister.

Sök Utvärderare Arbete Hemifrån

Inte alla hembaserade jobb kan ge fördelar. Jag rekommenderar bara att du registrerar dig för Survey Junkie, Swagbucks och PrizeRebel. Du måste ha en Masters eller Ph. När allt kommer omkring krävs inte alla projekt samma nivå av erfarenhet och bakgrund. Här är några platser du kan leta efter arbete från hemtjänsttjänster för kundtjänst: Domstolens reportrar tjänar pengar per sida, inte per timme. Och du har tur - alla verkar föredra fjärrarbetare för dessa jobb.

De anställer från USA och Kanada. Från skisser till barnboksteckningar, anime eller svartvita porträtt, kan du sälja dina konstverk online, oavsett vilken ritstil du är bra på. Om du är bra med siffror kan du arbeta hemma som en virtuell bokförare eller revisor.

Den lokala pizzeria, nagelsalong och blomsterhandlare har förmodligen ostiga webbplatser som ser helt föråldrade ut, och det är om de har en webbplats alls. Du kan ansöka online, schemalägga en videointervju, ta en hålig session och bli rekryterad. Beroende på vilken typ av jobb som utförs kan webbutvecklare tjäna var som helst mellan kr55,000 - 175,000 per år. Dessutom är det svårare att övertyga ett företag som inte har annonserat för en fjärrroll för att låta dig arbeta på distans. När det gäller digital marknadsföring är möjligheterna oändliga. Sedan 1993 har ABC Fundraising hjälpt över 50 000 grupper, samlat över 50 miljoner dollar, och vi vill hjälpa dig att starta en ny karriär idag. Utöver det, hoppas du har fått det helt nya jobbet innan vi träffas igen!

Fortsätt Läsa:

Idag erbjuder även gigantiska företag som Amazon och TeleTech startpositioner med fördelar. Om du inte vill hantera besväret med hyresgäster kan du investera i kommersiella och bostadsfastigheter med Fundrise med så lite som kr500. Detta är en röd flagga. Du kan också få Amazon-presentkort.

Genom att registrera dig för deras program samtycker du till att debiteras knappt kr50 per månad! Rekryterare tar sedan kontakt med framtidsutsikter som passar specifika kriterier och genomför första intervjuer med dem. Här är några vanliga varningstecken att leta efter: Alla tre spelar lekfotboll, min son spelar baseball och båda flickorna spelar softball. Lönen är cirka kr9- kr11 per timme för nybörjare.

Disney förbjuder Netflix-annonser från alla plattformar

I många fall har jag hört att det är högtryckssituationer där "intervjuaren" erbjuder ett fantastiskt jobb men du måste lämna ut din personliga information NU. Det är där jobb-hem-jobb kommer in i bilden. Söker telefonsamlaren hemma för att genomföra telefonintervjuer om olika ämnen, t.ex. utbildning, miljö, hälsa och transport. Klicka här för att lära dig mer om följande datainmatningsjobb ovan. Om du vill väljer du alternativet 'Fjärr OK' för att leta specifikt efter fjärrmöjligheter. Du borde veta hur man ska förhandla om en lön i nivå med marknadspriser. Jag kommer att diskutera det i följande avsnitt.

Dessa tenderar dock att betala lite högre än vanliga kundtjänstpositioner.

Om du baserar det från ditt hem, finns det inga overheadkostnader, inga avgifter för kontrakt under ett bageri - och mycket utrymme att marknadsföra dig själv. Det finns flera legitima webbplatser som gör att du kan söka efter kundtjänst hemma, och Inc. I själva verket är sidostyger ett recept på variation i din inkomst, och ingen vill ha det.

EnglishKey

Att lära hemifrån är ett av de bästa legitima jobb-från-hem-jobb för mammor eftersom du kan arbeta runt ditt schema. Här är lite mer information om varje alternativ så att du kan bestämma vilket som är bäst för dig. Att göra udda jobb kanske inte låter så spännande, men - om du är dedikerad - kan det vara ett av de mest lönsamma jobb-från-hem-jobbet runt. Det tar ett tag att bygga en publik. Här är några av de bästa jobbtavlorna för engelska lärarjobb:

Sociala medier specialjobb är idealiska fjärrjobb hemifrån som kommer att växa och utvecklas när sociala medieplattformar förändras, nya trender dyker upp och nya plattformar kommer ut på marknaden.

Kursen täcker de väsentliga tekniska färdigheter som alla transkriptionstjänster behöver, inklusive tidsbesparande verktyg för att öka din effektivitet. 50 - kr60 per timme. Om du inte har något emot att prata i telefon och hjälpa kunder kan det vara en solid del eller heltidsarbete hemifrån att tänka på.

De klipp du transkriberar är bara korta, i genomsnitt bara två till fyra minuter långa, och du kan arbeta så lite eller så mycket du vill. Om du är en kreativ typ som blir en webbdesigner kan du komma upp i gränden. Det beror bara på att hitta rätt nisch. 2019 var den genomsnittliga veckoprisen för ett barn i daghem 211 dollar.

 • Hitta vad som fungerar för dig, där möjligheter finns och ta en titt på det.
 • I stället för att spola framför tv: n tvinna tummarna under kommersiella pauser, varför inte tjäna pengar online?
 • Betalningar görs två gånger per månad.
 • Potentiella intäkter för en korrekturläsare varierar beroende på din plats och kunskapsområde.
 • VIP Desk Connect är ett outsourcingföretag som anställer kundservicerepresentanter för att arbeta för olika enskilda företag.
 • Att köra ärenden och leverera är bra för snabba kontanter utanför hemmet.
 • Utvärderare av sökmotorer hjälper sökmotorer att fortsätta att vara en trovärdig plats att hitta den information du letar efter snabbt.

Arbeta Från Frilansjobb I Hemmet

Chefer för sociala medier kan arbeta som heltidsanställda eller deltidsanställda eller som entreprenörer. Arbetare måste ha en dator, trådad telefon, trådlöst internet och ett headset. Jag har delat upp några mer specialiserade resurser för dig nedan. Drömmer du om att se en byline med ditt eget namn på det? Om du har en examen kan du tjäna pengar på att arbeta hemma som en av företagets onlinehandledare. Om du gillar att göra undersökningar kanske du gillar National Consumer Panel. Bloggare tjänar olika pengar.

Förtidspensionering Låter Fantastiskt, Men Det Kan Ta En Vägtull För Din Mentala Hälsa

VIPKID är baserat i Peking, Kina, men öppnade nyligen ett USA: s huvudkontor i San Francisco. Många fler frågor/svar betalade expertsajter här. Då är detta jobbet för dig, som du kan göra i ditt eget hem! Du kan tillhandahålla voice-over-arbete som frilansare på Fiverr, eller gå med i en grupp av voice-over-talanger på företag som Voices. Nästan varje bransch behöver kvalitetssäljare.

 • Ännu viktigare är att du behöver uthållighet.
 • Det är helt okej!
 • De högst betalda grafiska formgivarna kombinerar flera färdigheter i sin design.
 • Att bli resebyrå hemifrån kräver utbildning och certifiering.
 • Utvärderare av sociala medier anlitas av sociala medienätverk (eller tredjepartsföretag som anställts av de stora sociala medierna) för att utvärdera vissa delar av plattformen och förbättra nyhetsfeedarnas relevans för bättre användarupplevelse.
 • Men för att begränsa dina val och hjälpa dig ta reda på var du ska börja, här är 10 idéer.
 • Det brukade vara mycket svårt, eftersom du var tvungen att bygga din publik från början.

Enterprise Holdings

Ett av de snabbast växande segmenten är marknadsföringsautomation på plattformar som Ontraport och HubSpot. Om du gillar att resa och gillar att sälja, kan detta vara ett bra val för dig. Det finns många olika fjärrjobb att erbjuda, från Account Executive till Content Specialist. Vad är korrekturläsning? Kan du skriva pressmeddelanden?

Vissa skapar till och med grafik. Men du har många alternativ för att arbeta hemifrån ändå! Jag är chef i mitt dagjobb och har haft gott om möjlighet att intervjua och anställa nya anställda. Du kan antingen skriva nyheter för en enda blogg eller en nyhetsnätverkssajt.

Online Community Manager

Detta betyder inte att du ska avfyra ditt gamla DeskJet och häfta dina sidor tillsammans. Uhaul tillhandahåller utbildad utbildning för anställda och anställda kan vara berättigade till förmåner såsom medicinsk, tandvård och 401k. Le-Vel använder ingredienser av högsta kvalitet. De har också en mobilapp som låter dig tjäna ännu fler poäng. Detta är förmodligen det mest specialiserade fjärrjobbet på denna lista och med det kommer enorma löner. Och det erbjuder större variation och mer flexibilitet för proffs i många utbildningskarriärer.

Det finns återupptagande av skrivning och redigering, redigering av avhandlingar/uppsatser (inte att skriva - för det är alla slags oetiska, du vet), romanredigering och till och med redigering av vetenskapliga tidskrifter eller professionella förlag. Vi är villiga att betala det priset eftersom det ger oss trygghet att veta att hon är i goda händer. Positioner finns tillgängliga som arbetar på distans, antingen deltid eller frilans. Det som är bra med en blogg är att du bygger en försäljningsbar tillgång. Med den här behöver du mellan ett och fem års relevant erfarenhet.